Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Concluzie in privinta motiunii PNL. Ponta: nu poate aduce absolut nimic bun Romaniei

Concluzie in privinta motiunii PNL. Ponta: nu poate aduce absolut nimic bun Romaniei

Autor:

Referindu-se la demersul pe care liberalii vor sa il initieze, pe fondul adoptarii OUG-ului privind modificarile la Codul fiscal, fostul premier a fost cat se poate de transant.

 

ponta medalion 350x224 Concluzie in privinta motiunii PNL. Ponta: nu poate aduce absolut nimic bun RomanieiNu ii vede rostul in clipa de fata, a lasat sa se inteleaga Victor Ponta, in cursul zilei de marti. Explicand, intr-o conferinta de la Parlament, ca a analizat cu ai sai colegi de la noul partid “ce castiga Romania” cu motiunea de cenzura a liberalilor, fostul sef al Guvernului social-democrat a pus apoi punctul pe i: “n-am reusit sa gasim niciun raspuns pozitiv”.

Ceea ce pentru multi a fost un semnal cat se poate de clar ca liberalii pot sa-si ia gandul de la o eventuala sustinere  din partea parlamentarilor noii formatiuni a lui Ponta si Constantin a motiunii de cenzura la adresa actualului Guvern. “Demersul PNL-ului este un demers care in acest moment nu poate aduce absolut nimic bun pentru Romania (…) o sa facem noi cand e cazul o motiune de cenzura si ceilalti sunt convins ca o vor sprijini”, a conchis, cu convingere, Ponta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!