AcasăNewsConcluzie in privinta motiunii PNL. Ponta: nu poate aduce absolut nimic bun...

Concluzie in privinta motiunii PNL. Ponta: nu poate aduce absolut nimic bun Romaniei

Victoria lui Dragnea a bagat in ceata viitorul politic al fostului lider si premier pesedist

Referindu-se la demersul pe care liberalii vor sa il initieze, pe fondul adoptarii OUG-ului privind modificarile la Codul fiscal, fostul premier a fost cat se poate de transant.

Nu ii vede rostul in clipa de fata, a lasat sa se inteleaga Victor Ponta, in cursul zilei de marti. Explicand, intr-o conferinta de la Parlament, ca a analizat cu ai sai colegi de la noul partid „ce castiga Romania” cu motiunea de cenzura a liberalilor, fostul sef al Guvernului social-democrat a pus apoi punctul pe i: „n-am reusit sa gasim niciun raspuns pozitiv”.

Ceea ce pentru multi a fost un semnal cat se poate de clar ca liberalii pot sa-si ia gandul de la o eventuala sustinere  din partea parlamentarilor noii formatiuni a lui Ponta si Constantin a motiunii de cenzura la adresa actualului Guvern. „Demersul PNL-ului este un demers care in acest moment nu poate aduce absolut nimic bun pentru Romania (…) o sa facem noi cand e cazul o motiune de cenzura si ceilalti sunt convins ca o vor sprijini”, a conchis, cu convingere, Ponta.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger