Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Concluzia lui Tariceanu: Procurorul general, un fel de aghiotant al lui Kovesi

Concluzia lui Tariceanu: Procurorul general, un fel de aghiotant al lui Kovesi

Autor:

Reactionand pe marginea cererii procurorului general, cea privind verificarile la toate unitatile de Parchet, multi au remarcat comentariul in termeni duri pe care al doilea om in stat l-a avut la adresa lui Augustin Lazar.

 

16298934 1554243531257123 7777047815392295159 n tariceanu 350x233 Concluzia lui Tariceanu: Procurorul general, un fel de aghiotant al lui Kovesi“Procurorul general pana acum nu s-a distins cu nimic, decat ca este un fel de aghiotant al dnei Kovesi. (…) Procurorul general este ca apa sfintita, stiti cum e apa sfintita (…) Trebuie facuta o distinctie neta intre activitatea Procuraturii si activitatea instantelor, nu vreau sa generalizez, dar exista niste semnale atat de grave, incat in orice tara, procurorul general, in fata unei astfel de situatii, ar fi adoptat si o serie de masuri. Nu pentru a tolera, pentru a se face ca nu observa si pentru a da probabil impresia ca pana la urma se incearca musamalizarea. Si nu vedem nimic”, a punctat Tariceanu.

Luarea sa de pozitie vine dupa ce deunazi s-a aflat ca Augustin Lazar a cerut sa se faca un control, de catre procurorii sefi ai DNA si DIICOT, dar si de catre procurorii generali ai parchetelor de pe langa curtile de apel, “prin procurori anume desemnati”, urmare a informatiilor aparute in ultima vreme in presa.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!