AcasăNewsConcluzia lui Tariceanu: Procurorul general, un fel de aghiotant al lui Kovesi

Concluzia lui Tariceanu: Procurorul general, un fel de aghiotant al lui Kovesi

Tăriceanu face trimitere la cifrele venite de la INS: ”O informație care ar trebui să ne alarmeze” (foto: Facebook)

Reactionand pe marginea cererii procurorului general, cea privind verificarile la toate unitatile de Parchet, multi au remarcat comentariul in termeni duri pe care al doilea om in stat l-a avut la adresa lui Augustin Lazar.

„Procurorul general pana acum nu s-a distins cu nimic, decat ca este un fel de aghiotant al dnei Kovesi. (…) Procurorul general este ca apa sfintita, stiti cum e apa sfintita (…) Trebuie facuta o distinctie neta intre activitatea Procuraturii si activitatea instantelor, nu vreau sa generalizez, dar exista niste semnale atat de grave, incat in orice tara, procurorul general, in fata unei astfel de situatii, ar fi adoptat si o serie de masuri. Nu pentru a tolera, pentru a se face ca nu observa si pentru a da probabil impresia ca pana la urma se incearca musamalizarea. Si nu vedem nimic”, a punctat Tariceanu.

Luarea sa de pozitie vine dupa ce deunazi s-a aflat ca Augustin Lazar a cerut sa se faca un control, de catre procurorii sefi ai DNA si DIICOT, dar si de catre procurorii generali ai parchetelor de pe langa curtile de apel, „prin procurori anume desemnati”, urmare a informatiilor aparute in ultima vreme in presa.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger