AcasăNewsConcluzia liderilor PNL, dupa intalnirea de la Oradea: "De Pasti intram la...

Concluzia liderilor PNL, dupa intalnirea de la Oradea: „De Pasti intram la guvernare!”

Liderii Partidului National Liberal s-au intalnit sambata, la Oradea, cu simpatizantii partidului din zona.

Cu aceasta ocazie, co-presedintii Vasile Blaga si Alina Gorghiu au trimis sageti otravite catre premierul Victor Ponta.
Vasile Blaga sustine, printre altele, ca zilele lui Ponta ca prim-ministru sunt numarate si ca este foarte posibil ca PNL-ul sa intra la guvernare de Pasti.

„Guvernarea se poate prelua doar constitutional si va fi preluata atunci cand guvernul Ponta va cadea. Programul nostru de guvernare este aproape gata si l-am trimis deja tuturor formatiunilor politice din parlament, mai putin PSD-ului. Cei care vor aghiesa la el, vor semna o motiune de cenzura si guvernul Ponta va cadea”, a fost mesajul transmis de Vasile Blaga.

In schimb, Alina Gorghiu l-a somat pe premierul Victor Ponta „sa-si asume public ca nu este fanul votului prin corespondenta si ca a incalcat flagrant Constitutia”.

Reprezentantii Partidului National Liberal nu dezarmeaza cand vine vorba despre viitorul premier al Romaniei, desi cel mai vehiculat nume, cel al lui Catalin Predoiu, nu mai pare sa fie de actualitate dupa ce a aparut in dosarul in care George Scutaru, fostul consilier al lui Klaus Iohannis, este acuzat de comiterea mai multor infractiuni.

National-liberalii sustin ca nu exista probleme in acest sens si dau asigurari ca au pregatite alte trei sau patru nume in cazul in care „Catalin Predoiu trebuie sa faca un pas in spate”.

author avatar
Cristi Ionita
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger