AcasăNewsConacul Playboy s-a vandut cu Hugh Hefner la pachet

Conacul Playboy s-a vandut cu Hugh Hefner la pachet

Hefner va locui in cuibusorul de nebunii pana la moarte

Playboy Mansion, locul legendarelor petreceri orchestrate de patronul si fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner, a fost vandut unui om de afaceri american, fiul unui miliardar care a devenit proprietarul marcii de prajituri Twinkie. Dar a existat o conditie.

Hefner va locui in cuibusorul de nebunii pana la moarte

”Putem confirma ca Playboy Mansion face obiectul unui contract de vanzare cu Daren Metropoulos, cumparator”, a declarat un purtator de cuvant al Playboy. ”Din motive de confidentialitate contractuala, nu putem oferi detalii, inclusiv conditiile prealabile pentru finalizarea vanzarii”, a adaugat el. Cand a fost scoasa la vanzare, Playboy Mansion a fost evaluata la 200 de milioane de dolari. Daren Metropoulos, un om de afaceri in varsta de 32 de ani, este fiul miliardarului C.Dean Metropoulos, a carui avere este estimata de catre Forbes la 2,4 miliarde de dolari, scrie Le Figaro. Insa vanzarea s-a facut cu o conditie. Vanzatorul nonagenar al celebrului conac construit in stil gotic din Westwood (suburbie din Los Angeles) ,Hugh Hefner, va putea locui in Playboy Mansion pana la sfarsitul vietii. Daren Metropoulos era deja vecin cu Hefner, dupa ce a cumparat in 2009 o proprietate alaturata cu 18 milioane de dolari, intentionand sa uneasca cele doua domenii pentru a face o proprietate gigantica, dupa moartea lui Hefner.

Elvis a dormit cu opt ”iepurasi”, Lennon a dat foc unui Matisse…

Construita in 1927 si cumparata de Hafner cu un milion de dolari, in 1971, proprietatea, care are si o piscina cu pesteri si cascada, simboliza excesul de la Hollywood. In timpul petrecerilor uriase, starurile se amestecau cu celebrele hostesse Playboy, sumar imbracate, celebrele ”bunnies”. Elvis ar fi dormit aici cu opt playmates in acelasi timp, in viloiul cu 12 camere, iar John Lennon a dat foc unui tablou de Matisse, lasandu-si aiurea tigara. In plus, doua femei il acuza pe fostul star tv Bill Cosby, prieten cu Hefner, ca le-a agresat sexual. Vanzarea Playboy Mansion intervine in momentul in care revista a lansat o noua formula, mai ”soft”, unde manechinele sunt in continuare dezbracate dar partile intime nu mai sunt vizibile frontal. Playboy Enterprises, compania care controleaza revista, a angajat banca Moelis&Co pentru consiliere in vederea unei eventuale vanzari a publicatiei. Pretul vehiculat este de peste 500 de milioane de dolari.

author avatar
Catalin Dumitrescu
733 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger