AcasăNewsConacul lui Bogdan Olteanu, facut „la negru” de oamenii lui Basescu!

Conacul lui Bogdan Olteanu, facut „la negru” de oamenii lui Basescu!

Fara putinta de tagada, una dintre cele mai spectaculoase anchete derulate de catre procurorii anticoruptie este cea in urma careia a fost trimis in judecata Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator al BNR fiind acuzat ca a luat spaga nu mai putin de un milion de euro, partea lui,  de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

Vila de la Ghermăneşti, construită "la negru" cu milionul de euro luat şpagă de fostul viceguvernator al Băncii Naţionale

Si daca banii au fost primiti pentru a se favoriza astfel numirea lui Liviu Mihaiu drept guvernator al Deltei Dunarii, la fel de interesanta este si destinatia acestei sume. Pentru ca din milionul primit de la Vantu, Bogdan Olteanu si-a construit un conac de 1.057 mp in Ghermanesti, pe malul lacului Snagov.

Insa nu doar locatia de lux este cea care i-a uimit pe anchetatori, dar si faptul ca, dupa cum se poate observa cu ochiul liber, cererea expresa a fostului lider liberal a fost ca firma de constructii sa faca practic o copie fidela a desenului de pe bancnota de 10 lei. Insa suprizele par a nu se opri aici, caci, odata intrati pe fir, procurorii ar putea prinde in itele acestei afaceri si numele lui Traian Basescu, intrucat firma de constructii care i-a facut conacul nu este doar una foarte puternica, dar si cunoscuta ca fiind extrem de apropiata de familia fostului presedinte al Romaniei. Si cum Olteanu nu avea cum sa „albeasca” milionul, procurorii suspecteaza acum firma de constructii de evaziune fiscala.

Fite de Snagov

Cum miliardarii Romaniei s-au strans ciorchine la Snagov, putine doleante ar mai fi putut sa-i mire pe constructorii chemati sa le satisfaca poftele clientilor. Iata insa ca Bogdan Olteanu a reusit sa suprinda pe toata lumea, construindu-si la Ghermanesti un conac imens, de peste o mie de metri patrati, si care reprezinta o copie fidela, pana in cele mai mici amanunte, ale cladirii de pe bancnota de 10 lei. Marea problema este insa ca, dupa cum sustin procurorii anticoruptie in rechizitoriul deja trimis instantei, la ridicarea conacului, Olteanu ar fi folosit spaga de un milion de euro, bani primiti pentru ca „oengistul” Liviu Mihaiu sa ajunga guvernator al Deltei Dunarii. Insa pentru satisfacerea acestei fite, fostul viceguvernator al BNR avea nevoie nu doar de bani, dar si de un constructor de calibru, asa ca a ajuns la o firma recunoscuta atat pentru forta sa, dar si pentru relatiile mai mult decat stranse cu Traian Basescu. Si pentru ca „bulgarele” cercetarilor o ia serios la vale, in cercul verificarilor ar putea intra acum atat aceste lucrari, cat si cele cu privire la o alta vila detinuta de Bogdan Olteanu in zona de nord a Capitalei.

author avatar
Catalin Tache
3.468 afisari

5 COMENTARII

  1. Povestea senzationala pentru Hollywood!
    Drum spre succes!
    Proiect B: absolut serios!
    De ce sa nu faci bani aici?
    Senzational! Bani cu film la Hollywood!
    Proiect B: bani si stabilitate!
    Vrei stabilitate? Proiect B este pentru tine!
    Noi vrem sa reusesti!
    Dovedit si cu rezultate!
    Scopul nostru este: Hollywood!
    Detalii la adresa de email:elena.lupu54@gmail.com

  2. Cum sa faci bani din confortul propriei case! Pentru voi, cei care iubiti cartile, va oferim o colaborare profitabila, cu o echipa de incredere si castig sigur de bani! Va oferim un ghid pas cu pas cu care sa invetati tot ceea ce trebuie sa faceti. Aici seriozitatea este la ea acasa! Dupa cum veti vedea, alti oameni au primit deja bani, asa ca totul e sigur si de maxima incredere! Cereti urgent detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

  3. Ce mutra de parnaias are nepotul Ghizelei Vaas. Totusi are costum Armani, care sta pe el ca pe oscandura de sicriu.Oare tipul asta nu are simtul ridicolului?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger