Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Comunicat de presa Mecano-Fuc S.A.

Comunicat de presa Mecano-Fuc S.A.

Autor:

Creditorii aprobă planul de reorganizare Mecano-Fuc S.A. depus de dl. Comănescu Constantin

 

MECANO FUC S.A., cea mai mare producătoare de utilaje pentru extracţie şi construcţii din zona Moldovei, continuatorul colosului Mecanica S.A. Vaslui, și-a aprobat Planul de Reorganizare. În cadrul Adunării Creditorilor din data de 10.07.2018, creditorii au considerat ca societatea merită o șansă de relansare a activității cu achitarea datoriilor eșalonat într-un interval de până la 3 ani, bazându-se pe resursele tehnologice existente și experiența personalului.

La termenul din 18.09.2018, urmează ca instanța să confirme planul de reorganizare. Procedura insolvenței a societății a fost deschisă în data de 29.06.2016, din dorința restructurării activității curente și în vederea găsirii soluțiilor optime pentru optimizarea costurilor.

Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. a fost confirmat ca administrator judiciar de 100% dintre creditorii care au votat în cadrul ședinței Adunării Creditorilor societății, iar Mecano Fuc S.A. și-a desfășurat activitatea curentă sub supravegherea administratorului judiciar.

Prin planul de reorganizare aprobat se propune o nouă strategie în gestionarea activelor societății, reeșalonarea datoriilor și restructurarea organizatorică, o redresare generală a activității societății, propunere ce va beneficia de toată atenția si vigilența administratorul judiciar.

Sub logo-ul “Încredere, seriozitate, calitate”, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., oferă servicii de consultanță complete în tot ceea ce înseamnă procesul de insolvență: de la strategii de prevenire, până la planuri de însănătoșire a afacerilor.

Echilibrul în abordarea investitorilor, creditorilor precum și a debitorilor ne-a adus renumele, creativitatea și originalitatea soluțiilor propuse ne-au adus un număr impresionant de clienți mulțumiți în portofoliu.

Așteptați-vă, așadar, la relansarea activității pe platforma industrială a Mecano Fuc S.A.

 

Persoană de contact:                                                     Management Reorganizare Lichidare Iași SPRL

Andreea Topciu – Marketing Manager                     Iasi, Aleea Nicolina, nr. 82

+0756.227.227                                                                +40.232.243.864

andreea.topciu@insolventa.ro                                    iasi@insolventa.ro

 

 
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!