Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Completurile de cinci, trase din nou la sorti. Sefa ICCJ: A inceput un asalt si asupra completurilor de trei judecatori

Completurile de cinci, trase din nou la sorti. Sefa ICCJ: A inceput un asalt si asupra completurilor de trei judecatori

Autor:

Urmare a deciziilor CCR si CSM, joi dimineata a avut loc, la Instanta Suprema, in sedinta publica, o noua tragere la sorti pentru desemnarea completurilor de cinci judecatori pentru anul 2018.

 

cristina tarcea 350x232 Completurile de cinci, trase din nou la sorti. Sefa ICCJ: A inceput un asalt si asupra completurilor de trei judecatoriPana sa inceapa aceasta procedura, Cristina Tarcea a ales sa mentioneze ca “epopeea completelor de cinci judecatori continua, mi-ar placea foarte mult sa va spun ca astazi este ultimul episod, din pacate prodenta ma obliga sa am rezerve”. Totodata, sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie a tinut sa mai transmita un mesaj, sustinand ca “nu e un secret pentru nimeni faptul ca, mai mult sau mai putin discret, a inceput un asalt si asupra completurilor de trei judecatori de la Inalta Curte”.

E de mentionat ca joi dimineata au fost trase la sorti trei completuri in materie penala si alte trei in materie civila si ca urmeaza sa aiba loc repartizarea aleatorie a dosarelor judecate de completurilor de 5 judecatori.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!