AcasăNewsComitet Executiv PSD la Parlament

Comitet Executiv PSD la Parlament

Prima sedinta din acest an a Comitetului executiv al social-democratilor are loc in aceasta ultima zi a saptamanii, la Parlament.

Mai-marii PSD se reunesc in CEx, duminica la pranz, cu doar cateva zile inainte ca bugetul sa ajunga sa fie aprobat in Guvern, inainte de a fi trimis Legislativului, dar si pe fondul plecarilor din partid, inclusiv a fostului premier Mihai Tudose, care a ales sa se alature echipei Pro Romania.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce sarcini o fi primit Dragnea in escala din Bulgaria ? Sigur ceva legat de Ponta si noua structura a FSN. Mai pe romaneste se invarteste iar sacul ca soricelul sa ameteasca inca pe 4 ani. Dar daca stam sa ne gandim bine toate partidele constituie FSN iar conducerea o are o celula comunista cu legaturi la rusi. Asa ca tot plecarea din tara este singura solutie. Sa ramana comunistii numai cu electoratul platit din ajutoare sociale . Bugetul duduie la fondurile sociale. Iar ,,pasoptistii ” care s – au transformat ,,nouazecisti” au inceput sa preia functiile din stat, incet incet. Numai ca exista o mica mare diferenta. Daca cei dintai au avut o influenta pozitiva avand in centru aducerea dinastiei de Hohenzollern care a plasat Regatul Romaniei in randul tarilor europene civilizate , ,,nouazecistii ” sunt odraslele fostilor securisti si activisti din randul al – doilea a CC al PCR. Iar influenta lor se vede si se simte. Dezastru generalizat. Avem morti de gripa la nivelul mortilor din razboiul civil din Ucraina si absolventi de liceu cu un nivel de gandire a ianpoiatilor mintal. Avem opriri de electricitate , gaze si caldura in calorifere ca inainte de 1989. Romanii cu dezabilitati au devenit iar oaia neagra a regimului. Justitia este procomunista . Este atacata si armata iar biserica e ,,ajutata” din banii romanilor. La orizont apare o noua stea a FSN , Firea care are ca metoda ,,fumaritul ” . In schimb din comisionul din importul de autobuze turcesti a fost impartit frateste cu colegii din partid. Sotul lui Firea , marinarul care este un magnat cu club de fotbal ca Mociornita primeste un cadou din banii bucurestenilor renovandu- i – se terenul de fotbal , ca a fost selectat ca loc de desfasurare a campionatul de fotbal european din 2020. Duoa truneu nea Pandele ramane cu un stadiona la nivel european. Si asta este numai varful aisbergului.

  2. Tovarase Dragnea fiindca va este asa grija de copiii tarii , nu ati vrea domniile voastre sa lasati aranjamentul cu vitamina D , de unde poate s – a si luat spag si sa alocati banii de la serviciili sicrete pentru achizitionarea de incubatoare , a caror lipsa duce la pierderea a 5.000 de bebelusi pe an. Ca si asa scade populatia tarii in urma nenorocirilor din Sanatate .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger