AcasăNewsComisiile de buget-finante, raport de respingere a cererii de reexaminare a bugetului

Comisiile de buget-finante, raport de respingere a cererii de reexaminare a bugetului

Sute de fosti parlamentarii se inghesuie sa-si ceara pensiile speciale cazute din cer

Intrunite in sedinta, la Parlament, in prezenta ministrului Teodorovici, Comisiile de buget-finante de la Senat si Camera Deputatilor au analizat solicitarea venita zilele trecute de la Cotroceni.

Si au ajuns la concluzia ca „motivele invocate de Presedinte in Cererea de reexaminare sunt nerealiste, ca aceasta nu contine argumente care sa conduca la modificarea veniturilor si cheltuielilor bugetare si nu in ultimul rand, introducerea in lege a solicitarilor Presedintelui ar putea conduce la depasirea tintei de deficit”, din cate se arata in raportul comun intocmit de cere doua foruri.

In baza acestor argumente, Comisiile au decis, „cu majoritate de voturi, sa adopte raport comun de admitere asupra legii in forma transmisa la promulgare si, in consecinta, sa respinga cererea de reexaminare”.

Acest raport va ajunge in atentia alesilor neamului in cursul dupa-amiezii, cand este programata o sedinta comuna a celor doua Camere, in cadrul careia ar urma sa se dezbata si sa se dea un vot asupra cererii presedintelui privind reexaminarea legii bugetului de stat pe anul in curs.

86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger