Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Comisiile de buget-finante, raport de respingere a cererii de reexaminare a bugetului

Comisiile de buget-finante, raport de respingere a cererii de reexaminare a bugetului

Autor:

Intrunite in sedinta, la Parlament, in prezenta ministrului Teodorovici, Comisiile de buget-finante de la Senat si Camera Deputatilor au analizat solicitarea venita zilele trecute de la Cotroceni.

 

Parlament plen Narcis Pop 29 Comisiile de buget finante, raport de respingere a cererii de reexaminare a bugetuluiSi au ajuns la concluzia ca “motivele invocate de Presedinte in Cererea de reexaminare sunt nerealiste, ca aceasta nu contine argumente care sa conduca la modificarea veniturilor si cheltuielilor bugetare si nu in ultimul rand, introducerea in lege a solicitarilor Presedintelui ar putea conduce la depasirea tintei de deficit”, din cate se arata in raportul comun intocmit de cere doua foruri.

In baza acestor argumente, Comisiile au decis, “cu majoritate de voturi, sa adopte raport comun de admitere asupra legii in forma transmisa la promulgare si, in consecinta, sa respinga cererea de reexaminare”.

Acest raport va ajunge in atentia alesilor neamului in cursul dupa-amiezii, cand este programata o sedinta comuna a celor doua Camere, in cadrul careia ar urma sa se dezbata si sa se dea un vot asupra cererii presedintelui privind reexaminarea legii bugetului de stat pe anul in curs.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!