Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Comisie ancheta alegeri. S-au anuntat doar concluzii partiale

Comisie ancheta alegeri. S-au anuntat doar concluzii partiale

Autor:

Au fost discutii, dar si neintelegeri pe marginea redactarii raportului Comisiei parlamentare privind alegerile din 2009. Pana la momentul de fata s-a aflat ca exista o forma partiala a acestui raport.

 

flor Comisie ancheta alegeri. S au anuntat doar concluzii partiale“Membrii au avut acces la documente toata vara. Intrucat suntem pe ultimele zile, practic, cei care au depus au fost prinsi in raportul final, pe baza documentelor si pe baza audierilor am tras concluzii”, a anuntat sefa Comisiei.

Oana Florea a inceput prezentarea acestora prin a mentiona ca s-au facut propuneri de imbunatatire a legislatiei in vigoare. “Unul din obiectivele Comisiei nu a fost atins – respectiv nu am putut afla adevarul daca se sustine acuzatia publica – respectiv de implicare SRI si DNA in favorizarea fraudarii alegerilor. Ne referim la prezenta conducatorilor acestor doua institutii in locuinta lui Gabriel Oprea in seara alegerilor”, a anuntat deputata, mentionand, totodata,”refuzul persoanelor audiate, care nu au raspuns la toate intrebarile adresate, motivand ca exista o ancheta in desfasurare” – si anume cea a PICCJ-ului, dar si raspunsurile in scris care invocau acelasi aspect.

Totodata, Florea a pus accent si pe faptul ca Parchetul General a ales sa nu trimita o copie a dosarului clasat.

E de mentionat ca reprezentantii PNL in forul respectiv au parasit sala, fara sa voteze, in semn de nemultumire fata de unele aspecte continute in forma documentului.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!