AcasăNewsComisia penitenciarului, despre Adrian Nastase: Condamnatul a avut un comportament foarte bun

Comisia penitenciarului, despre Adrian Nastase: Condamnatul a avut un comportament foarte bun

Comisia penitenciarului Jilava a constatat in urma raportului de evaluare ca Adrian Nastase a avut un comportament de detinut model.

Potrivit gandul.info, raportul de evaluare al penitenciarului Jilava, care a dat avizul pozitiv pentru eliberarea fostului premier, a hotarat ca Adrian Nastase a avut un comportament foarte bun. Ce i-a determinat pe membrii comisiei sa ajunga la concluzia ca Nastase este un detinut model, au fost cele noua dezbateri, o conferinta, doua carti si o lucrare stiintifica, pe care fostul premier le-a sustinut in spatele gratiilor.

Pentru munca depusa in inchisoare, Nastase a primit o reducere a pedepsei cu 45 de zile. La acestea s-au adaugat si cele sase zile petrecute in Spitalul Floreasca dupa tentativa de suicid.

„Condamnatul a avut un comportament foarte bun, a participat in mod constant la activitati de educatie si asistenta psihologica, implicandu-se in actiuni de instruire si influentare pozitiva a celorlalte persoane private de libertate”, este specificat in avizul penitenciarului.

Adrian Nastase va afla pe 12 februarie daca Tribunalul Bucuresti este de acord cu eliberarea lui.

author avatar
Andra Nesu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger