AcasăNewsComisia de la Venetia da buzna peste PSD

Comisia de la Venetia da buzna peste PSD

Pesedistul Eugen Nicolicea, luat la intrebari de emisarii Comisiei de la Venetia

Parlamentarii din Comisia ocupata cu modificarea legilor Justitiei si a codurilor penale s-au trezit, ieri, ca le bat reprezentantii Comisiei de la Venetia la usa.

Pesedistul Eugen Nicolicea luat la intrebari de emisarii Comisiei de la Venetia

Surprinzator, evenimentul nu s-a bucurat de meritata mediatizare, despre el aflandu-se din intamplare. Deputatul USR Stelian Ion a anuntat prezenta oaspetilor si asta dupa ce el insusi a aflat informatia din intamplare: ”Am aflat indirect in motivarea pe care a spus-o colega noastra la inceputul sedintei Comisiei juridice ca se contramandeaza aceasta sedinta pentru ca presedintele Eugen Nicolicea sta de vorba cu reprezentantii Comisiei de la Venetia”. Odata confirmata prezenta mesagerilor de la Venetia, cert este ca discutiile au vizat modificarile aduse legilor Justitiei si codurilor penale.  Si tinand cont de context, este greu de crezut ca vizita a facut placere celor din PSD si ALDE. Cum reprezentantii Comisiei de la Venetia au descins direct pe pragul actualei majoritati, Opozitia s-a bagat singura in seama. ”Daca mai raman si daca vom afla acest lucru, cu siguranta trebuie sa luam si noi legatura”, a decretat acelasi Stelian Ion, nerealizand insa ca acei ”daca” folositi de el demonstreaza ca reprezentantii Comisiei de unde isi ia lumina legislativa Bruxelles-ul cam ignora Opozitia de pe malul Dambovitei. Nu de alta, dar daca lucrurile ar fi stat altfel vizitatorii i-ar fi contactat ei pe opozantii PSD-ului.

author avatar
Simona Badulescu
987 afisari

2 COMENTARII

  1. ACEASTA ARATARE BIOLOGICA DE DOBITOC ESTE O MONSTRUOZITATE PREISTORICA DE PE MALURILE DUNARII CARE CUMULEAZA PENSIA CU SALARIU , CU INDEMNIZATIA DE REVOLUTIONAR CU MERITE DEOASEBITE SI CU SOTIA O SFERTODOCTA MARE DIRECTOR LA GAZE.

  2. Si … l-au scos in fata pe cel mai idiot sau pem unul din cei mai idioti parlamentari romani … „hahalerul Nicolicea ???”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger