AcasăNews"Comisarul in genunchi", retrogradat dupa aparitia pozelor in "National"!

„Comisarul in genunchi”, retrogradat dupa aparitia pozelor in „National”!

In urma dezvaluirilor exclusive din „National” si a instantaneelor care au facut inconjurul presei autohtone au inceput sa curga masurile: comisarul Miu a fost retrogradat!

UPDATE: O informatie de ultima ora indica faptul ca protagonistul fotografiilor uluitoare publicate in premiera de ziarul nostru se pare ca va fi detasat unde se agata harta-n cui, adica tocmai la Oradea!

––

Dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca a cerut verificari de urgenta in cazul „comisarului ingenuncheat” s-a aflat ca Aurelian Miu, seful Serviciului Control din cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, a ramas fara functie, in conditiile in care a refuzat sa demisioneze!

S-a intamplat la putin timp dupa ce insusi premierul Grindeanu si-a exprimat interesul fata de situatia prezentata in premiera de „National” si pe fondul remarcilor cum ca in timp ce unii ca Ghita pleaca din tara, cei de la Politia de Frontiera ajung sa stea in genunchi, cum se vede cat se poate de clar in instantaneele aparute in „National”!

Acesta se anunta a fi doar primul pas dintr-o serie intreaga de masuri ce se vor lua dupa finalizarea anchetei demarate de catre Carmen Dan, in urma dezvaluirilor din „National”!

Cititi si: Ritual „Cosa Nostra” la varful MAI!

author avatar
Andrei Coman
1.786 afisari

1 COMENTARIU

  1. @Andrei Coman se vede ca n-ai facut armata,nu cunosti nimic dar scrii aci si-ti iei leafa..! Ce sa intamplat cu comisarul?. A fost mutat disciplinar,si a pierdut functia ca nu a vrut sa demisioneze dar NU A FOST RETROGRADAT ! Daca era retrogradat,din comisar ar fi ajuns capitan sau caporal..! Voi mai aveti mai redactorii sef pe aci? Va zic sa-l pupati in cur pe Boanchis ca daca n-ar fi asta la national ati da faliment..Crezi ca Boanchis se mandreste cu asemenea colegi ziarici??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger