AcasăNewsComisarul european pe Justitie, discutii cu Iohannis si cu Toader

Comisarul european pe Justitie, discutii cu Iohannis si cu Toader

In cea de-a doua zi a vizitei sale in Bucuresti, Vera Jourova, comisarul european pentru Justitie, Protectia Consumatorului si Egalitate de Gen, are trecute pe agenda intalniri cu inalti oficiali autohtoni.

Una dintre aceste intalniri este in plina desfasurare in momentul de fata – si anume cea cu presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea. Jourova urmeaza sa discute apoi atat cu presedintele Iohannis, cat si cu ministrul Justitiei.

Intrevederea cu Tudorel Toader, ce va avea loc la sediul Ministerului Justitiei, este programata sa inceapa la ora 12.30. Ulterior, comisarul european urmeaza sa ajunga la Cotroceni, pentru discutiile cu Klaus Iohannis. Intrevederea este programata pentru 14.35, din cate se mentioneaza pe agenda publica a presedintelui.

Luni, Jourova s-a intalnit secretarul de stat Aurelia Draghici si cu ministurl Finantelor, Eugen Teodorovici.

Vizita oficialului european vine la cateva zile dupa ce au fost aflate concluziile raportului MCV si rezolutia pe justitie votata in Parlamentul European.

sursa foto: Twitter/verajourova

164 afisari

2 COMENTARII

  1. Curtea Constitutionala va obliga parlamentul sa anuleze legile justitiei si codurile penale asa cum spune MCV. La gunoi cu ele! Kovesi inapoi la DNA!

    • Si renuntarea la revocarea lui Lazar imediat, tot conform MCV care e obligatoriu pentru romania

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger