AcasăNewsSef de serviciu de la Imigrari, retinut pentru complicitate la santaj

Sef de serviciu de la Imigrari, retinut pentru complicitate la santaj

Acuzatii grave planeaza in dreptul numelui unui comisar sef de la Imigrari, barbatul fiind deja retinut de DIICOT, urmand ca procurorii sa il duca, in cursul zilei de miercuri, in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Vizat de masura luata de catre anchetarorii Antimafia inca din cursul zilei trecute este Narcis Ion Dumitru. Din cate anunta miercuri DIICOT-ul, seful Serviciului Depistari si Combaterea Sederii si Muncii Ilegale a Strainilor din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari de la Directia pentru Imigrari a Capitalei e suspect de constituire a grup infractional organizat si complicitate la santaj.

Procurorii suspecteaza ca, incepand din aprilie 2013, comisarul sef ar fi aderat la un grup care ar fi fost constitutit de doi cetateni israelieni, „in vederea comiterii unor infractiuni grave in scopul obtinerii de beneficii patrimoniale”. De altfel, anchetatorii suspecteaza ca acelasi comisar „, in baza unei intelegeri anterioare cu inculpatii  Simhon Efraim Atzmon si Kastro Charli a inlesnit acestora obtinerea, prin constrangere, de la o persoana vatamata,cetatean israelian, a unui folos patrimonial injust, respectiv suma de 135.000 de euro dobandita de cei din urma prin amenintarea constanta a victimei cu formularea unor plangeri penale nereale”, dar si ca „pentru atingerea acestui scop, inculpatul a procedat la citarea nelegala a persoanei vatamate si apoi a participat la punerea in practica a „scenariului” derulat in sediul Inspectoratului General pentru Imigrari, procedand la incatusarea inculpatului Simhon Efraim Atzmon in afara cadrului legal si a oricarei competente de a desfasura activitati de cercetare penala”.

387 afisari

1 COMENTARIU

  1. Inspectoratul General pentru Imigrari este o stuctura FANTOMA a MAI infiintata in ultimii ani pentru NELU POP o nulitate umana, care nu corespundea nici unui post de conducere.
    Aceasta structura trebuie desfiintata si absorbita in cadrul Politiei de Frontiera cu o organigrama rationalizata la maxim posibil, deoareca este populata cu multi trepadusi care taie frunza la caini pe salarii de politisti sau de personal cu statut special..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger