AcasăNewsCombinatiile Raycap-Romtelecom, anchetate de DNA

Combinatiile Raycap-Romtelecom, anchetate de DNA

Afacerile banoase ale tandemului Romtelecom-Raycap, privind instalarea de cabinete stradale, au intrat in atentia procurorilor anticoruptie! Dupa dezvaluirile facute de „National”, referitoare la licitatiile dubioase, procurorii DNA au fost sesizati in mod oficial si au declansat o ancheta.

Michalis Roussoglou (stanga), Yorgos Ioannidis (centru) si Costas Apostolidis (dreapta) sunt artizanii afacerii de 20 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie a inregistrat, vineri, o plangere penala impotriva companiei Raycap, care e acuzata ca a castigat in mod ilicit  licitatiile organizate de Romtelecom pentru instalarea cabinetelor stradale.

Roussoglou si firma pe care o conduce au fost reclamati la DNA, pentru inselaciune

In plangerea penala nr. 2832/30.03.2012, SC Raycap SA si vice-presedintele firmei, Michalis Roussoglou, sunt acuzati de inselaciune, iar institutia competenta in acest caz este DNA, intrucat este vorba de o societate de interes national, la care statul roman este actionar, detinand 45,99% din actiunile companiei de telecomunicatii. De asemenea, Raycap a fost convocata in mod oficial de Biroul Complains al Romtelecom, ca sa justifice cum a reusit sa puna mana pe afacerea de 20 de milioane de euro. In timp ce Romtelecom incearca sa faca lumina pe cale administrativa, procurorii DNA urmeaza sa descalceasca, pe cale penala, itele afacerii necurate care a fost proiectata in Grecia de Michalis Roussoglou, Costas Apostolidis (ambii de la Raycap – n.r.) si Yorgos Ioannidis, fost CEO Romtelecom, acesta din urma fiind cercetat deja de autoritatile elene pentru abuz de incredere si coruptie. Pe parcursul anchetei deschise pe numele celor trei greci care au facut combinatia de 20 de milioane de euro, nu este exclus ca procurorii sa afle detalii interesante din perioada in care Ioannidis avea pe mana intregul buget Romtelecom, iar compania de telecomunicatii sa ajunga astfel intr-o situatie mai mult decat delicata din cauza managementului defectuos.

Ziarul “National” va urmari indeaproape desfasurarea anchetei demarata de procurorii anticoruptie pentru a aduce la cunostinta opiniei publice itele afacerii murdare pusa la cale de fostul CEO al Romtelecom si reprezentantii Raycap Corporation.

author avatar
Andrei Coman
2.764 afisari

5 COMENTARII

  1. Stimata redactie am si eu o intrebare? Unde l-ati ascuns pe domnul Tache? E delagat in alta parte? A plecat? Dezvaluirile facute au incomodat? Suntem sub regim securist?

  2. Liliacul ala cu urechi mari este capul rautatilor Apostolidis. Are fata de gestionar de magazin universal. Cand romanii aveau telefon grecii bateau toaca. dar asta este comunismul a avut grija de noi….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger