AcasăNewsComando DNA, desant la seful DIICOT

Comando DNA, desant la seful DIICOT

Daniel Morar, decis sa transeze lupta dintre DNA si DIICOT

Unul este seful DNA. Celalalt, al DIICOT. Numai ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, cele doua „sabii” care ar trebui sa decapiteze coruptia si crima organizata din tara noastra nu mai incap in aceeasi teaca.

Daniel Morar, decis sa transeze lupta dintre DNA si DIICOT

Iar conflictul mocnit dintre cei doi rivali la titlul de cel mai temut anchetator din Romania zilelor noastre a rabufnit dupa ce Codrut Olaru a aflat de niste rapoarte secrete care ii incrimieaza oamenii de abuz in serviciu. Si in spatele carora banuieste ca se afla nimeni altul decat Daniel Morar. Asa ca, de ieri dimineata, razboiul se poarta cu dosarele pe masa…

Retragere sau contraatac

Codrut Olaru a aflat de planurile rivalului sau

Din informatiile intrate in posesia noastra, reiese ca seful DIICOT a aflat, prin „mijloace specifice”, ca Daniel Morar ar pregati impotriva sa un adevarat comando format din oameni loiali ai sai din mai multe structuri. La randul sau, Codrut Olaru si-a pus „locotenentii” in garda cu privire la desantul iminent al procurorilor DNA, care ar urma sa destabilizeze si chiar sa destructureze „ultima reduta” a Opozitiei din lumea Serviciilor.

29.03.2012 – „National” a dezvaluit razboiul dintre cele doua Directii

De altfel, dupa cum sustin sursele noastre, liderul USL Victor Ponta a si fost informat imediat de pericolul care pandeste conducerea Directiei de Investigare a Criminalitatii Organizate si Terorismului. Mai mult, cum Codrut Olaru este cunoscut drept unul dintre cei mai ambitiosi si orgoliosi magistrati de la noi, este greu de apreciat daca acesta va bate in retragere, asteptand victoria Opozitiei in alegeri, sau va risca un contraatac imediat.

Victime colaterale

Ca in orice razboi, se asteapta si la un mare numar de victime colaterale, inclusiv oameni ai legii care vor plati cel putin cu posturile daca se vor afla la sfarsit in tabara invinsilor. Iar cum DNA trebuie sa-si „repereze” de urgenta imaginea sifonata de ultimele esecuri usturatoare din instanta, daca desantul va fi unul victorios, atunci Morar va impusca doi iepuri dintr-o lovitura.

author avatar
Catalin Tache
1.549 afisari

3 COMENTARII

  1. asa a pierit si hitlerismul cand in Germanialui Hitler existau enspemii de structuri de acest gen plus multe structuri informative si de represalii ce se bateau intre ele ……..Asteptam rezultate in acest sens si in Romanika.. ha!ha!

  2. COMANDO PENTRU TARA MEA!!!???

    Singura rezolvare si ultima optiune ar fi transfor- marea tuturor serviciilor si aducerea lor sub conducerea uneia sau doua servicii.Pana atunci vor fi permanent lupte prin care fiecare va trage sa-si apere interesul propriu calcand peste cadavre fara a avea vreo remuscare.Traiasca HAOSUL sa-si arda baietii „colegii” ….

  3. Iara tipic romanesc. In loc sa se „taie” intre ei si sa isi dea in cap, mai bine ar lucra si ar colabora, pentru a prinde ceva real „PESTI MARI”, nu papusile astea cu care defileaza pe la TV. Sau cum a scris „Ofiteru”, sa faca un serviciu maxim 2 si sa isi dea toti in cap sa ajunga sus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger