Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Comandament la Timisoara. Sefa MAI nu are reprosuri de facut: Nu se pune problema de demisii

Comandament la Timisoara. Sefa MAI nu are reprosuri de facut: Nu se pune problema de demisii

Autor:

Aflata inca de la primele ore ale zilei in Timis, judet greu incercat de manifestarile meteo violente aparute in cursul dupa-amiezii trecute, Carmen Dan a participat, alaturi de premier, la un Comandament de Urgenta desfasurat la Timisoara si incheiat in urma cu doar cateva zeci de minute.

 

carmen dan 433x500 Comandament la Timisoara. Sefa MAI nu are reprosuri de facut: Nu se pune problema de demisiiPe langa faptul ca a anuntat ca le-a recomandat angajatilor MAI cu care a vorbit – inclusiv din Arad – “sa functioneze in echipa de fiecare data, ca (…) se vad rezultatele”, Carmen Dan a evidentiat faptul ca au fost gestionate situatii si in cursul noptii – printre ele pe munte, dar si in privinta unor trenuri cu pasageri – in toate cazurile fiind vorba de blocaje aparute pe fondul furtunii.

Totodata, ministrul de Interne a fost cat se poate de clara cand a spus ca nu are reprosuri de facut – in privinta felului in care au intervenit cei in masura sa o faca, subliniind faptul ca au fost marite efectivele MAI, in zonele in care situatia a impus-o.”Nu se pune problema de demisii, ceea ce le cer este sa colaboreze”, a subliniat ministrul.

Va amintim ca, din pacate, furtunile violente din ziua precedenta au curmat 8 vieti si au trimis pe mana medicilor peste 130 de romani. Nu in ultimul rand, sunt de mentionat si pagubele materiale provocate de vantul puternic, efectele fiind semnificative.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!