Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sedinta la Primaria Capitalei. Firea: s-a intervenit foarte slab la trotuare, inca sunt acoperite de zapada, este ghetus

Sedinta la Primaria Capitalei. Firea: s-a intervenit foarte slab la trotuare, inca sunt acoperite de zapada, este ghetus

Autor:

S-au tras concluziile, la nivelul Primariei Generale, despre interventia de dupa prima ninsoare cazuta in Bucuresti in actuala toamna.

 

firea 1 350x188 Sedinta la Primaria Capitalei. Firea: s a intervenit foarte slab la trotuare, inca sunt acoperite de zapada, este ghetus“Am trecut de primul test al iernii (…) s-a intervenit toata noaptea. S-a intervenit pe arterele principale (…) pentru ca astazi toti cetatenii din municipiul Bucuresti (…)  sa poata sa mearga fiecare acolo unde are nevoie”, a anuntat Firea, la inceputul Comandamentului de iarna ce a avut loc luni dimineata la Primaria Capitalei.

Primarul a facut referire si la o realitate constatata deja de pietoni – faptul ca trotuarele nu au fost curatate suficient dupa ninsoarea de orele trecute. “S-a circulat mai dificil astazi (…) dupa verificarile pe care le-am facut azi-noapte si azi dimineata, impreuna cu toti colegii mei, s-a intervenit foarte slab la trotuare, trotuarele inca sunt acoperite de zapada, este ghetus, si ar putea sa apara accidente care nu sunt de dorit” – a transmis Firea, cerand celor responsabili sa remedieze aceasta situatie sa ia masuri.

Totodata, Firea a atras atentia ca este de asteptat ca – dupa ninsoarea de noaptea trecuta –  sa se produca polei. “Exista riscul in continuare al producerii poleiului, de aceea trebuie sa intervenim si astazi, si la noapte si maine, chiar daca nu va mai ninge exista acest risc prin faptul ca va fi vant si va ploua”, a mai precizat edilul Capitalei, cerand ca toata lumea cu atributii in aceasta privinta sa fie pregatita sa intervina in teren.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!