Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Colosseumul, scaldat in culoarea sangelui

Colosseumul, scaldat in culoarea sangelui

Autor:

Celebrul monument din Roma a fost iluminat, sambata, in rosu aprins in omagiul comunitatilor crestine supuse la persecutii in intreaga lume.

 

colosseum 720x405 Colosseumul, scaldat in culoarea sangelui

Peste 3000 de crestini au fost ucisi pentru credinta lor in 2017

Colosseumul dar si catedrala maronita Sfantul Ilie din orasul sirian Alep, si biserica Sfantul Paul din Mossul (Irak) au fost scaldate in lumini rosii, la initiativa fundatiei pontificale ”Aiuto alla Chiesa che Soffre” care-i sustine pe crestinii confruntati cu dificultati materiale sau cu persecutii in 140 de tari. La Vatican, papa Francisc i-a primit pe apropiatii Asiei Bibi, o crestina pakistaneza condamnata la moarte pentru ”blasfemie” si pe Rebecca Bitrus, o tanara crestina nigeriana, victima a gruparii teroriste Boko Haram. Acum 2000 de ani, crestinii au fost torturati si ucisi la Colosseum pentru ca au refuzat sa se lepede de credinta lor. In numeroase tari din lume, aceasta practica continua, cu peste 3000 de crestini ucisi in 2017.


1 Comentariu la Colosseumul, scaldat in culoarea sangelui

  1. RUSU VIOREL

    Cautam acum moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: viorell_64@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!