AcasăNewsColiziune intre un autocar si un autoturism: patru victime

Coliziune intre un autocar si un autoturism: patru victime

Au fost momente greu de imaginat atat pentru persoanele aflate la bordul celor doua mijloace de transport, cat si pentru martorii la nedoritul eveniment rutier. Ambulantele, o echipa de descarcerare, precum si politistii au fost chemati de urgenta, marti, la locul unui accident de circulatie.

Apelul a fost facut dimineata, in orasul Piatra Neamt, unde un autocar si un autoturism au intrat in coliziune intr-o intersectie. Din motive care urmeaza sa fie stabilite cu precizie de catre oamenii legii, autovehiculele au ajuns sa se loveasca, intr-o intersectie.

In urma impactului, mai multe persoane au avut nevoie de ajutor medical. Este vorba despre soferul masinii, care a suferit leziuni grave, dar si despre alti trei oameni, conform antena3.ro. Inainte de a putea fi transportat la spital, conducatorul auto a fost scos dintre fiarele contorsionate de catre pompierii militari, al caror ajutor a fost solicitat la fata locului.

De asemenea, in accident a mai fost ranita o persoana aflata in masina, dar si alti doi pasageri care calatoreau cu mijlocul de de transport persoane. Toti trei au suferit leziuni si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

sursa foto: aradon.ro

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger