AcasăNewsColentina si Pantelimon, fara apa calda

Colentina si Pantelimon, fara apa calda

O veste putin spus suparatoare pentru locuitorii zonelor Colentina si Pantelimon, aflate in sectorul 2 al Bucurestilor si despre care RADET anunta, joi, ca au ramas fara apa calda.

Aspect pe care este foarte posibil sa-l fi si constatat deja, la robinetele din baile si bucatariile apartamentelor sau al caselor, avand in vedere ca tot din directia Regiei s-a aflat ca situatia a aparut inca de miercuri.

Cat despre motivul pentru care s-a ajuns la aceasta realitate destul de greu de acceptat, avand in vedere ca nu se pune problema de o avarie aparuta brusc, ci despre „parametrii necorespunzatori ai acesteia (ai apei calde-n.r)”, reprezentantii RADET noteaza urmatoarele aspecte, intr-un comunicat remis presei: „Acest lucru este urmare a faptului ca nu exista banii necesari pentru efectuarea reparatiilor si reviziilor la reteaua de transport si distributie. Situatia opririi furnizarii apei calde intervine dupa ce, in cursul saptamanii trecute, ELCEN a oprit functionarea CET Sud pentru efectuarea lucrarilor anuale de revizie”.

Urmare a acestui pas, alimentarea consumatorilor deserviti de CET Sud, respectiv locuitorii sectoarelor 2, 3 si 4, a fost preluata de CET Vest si CET Progresu. Doar ca problemele in cazul sectorului 2 apar ca urmare a faptului ca „nu exista capacitatea de acoperire a consumatorilor din aceasta zona”, pentru ca, din cate explica reprezentantii Regiei, „ambele centrale sunt situate la distante mari fata de Sectorul 2”. Ca urmare, RADET mentioneaza ca „s-a dispus oprirea unui numar de 75 de puncte termice”, pe motiv ca „in cazul in care nu s-ar fi luat aceasta decizie, pe teava de apa calda, cetatenii ar fi primit apa rece”.

Ar mai fi de mentionat un aspect – si anume un anunt ingriorator al directorului Directiei Producere si Exploatare RADET, Virgil Untea, „aceasta situatie se poate repeta oricand si in alte zone ale Bucurestiului”.

sursa foto: ebihoreanul.ro

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger