AcasăNewsColegiul Tehnic Media din sectorul 1 al Capitalei va avea o sala de...

Colegiul Tehnic Media din sectorul 1 al Capitalei va avea o sala de sport ultramoderna

Sectorul 1 va avea o sala de sport ultramoderna la Colegiul Tehnic Media, in urma unui parteneriat de colaborare semnat miercuri, la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, de primarul Dan Tudorache si Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, din cate anunta reprezentantii Primariei.

In baza acestui protocol, la Colegiul Tehnic Media va fi creat primul Centru National Olimpic de Pregatire a Juniorilor pentru sporturile de echipa. Pentru dezvoltarea acestui centru, Primaria Sectorului 1 va construi aici o sala de sport multifunctionala, care va beneficia de toate facilitatile si pentru practicarea handbalului. Lucrarile la aceasta sala vor demara in cursul anului 2018.

Colegiul Tehnic Media are o traditie in handbal, avand clase care practica acest sport de aproximativ 40 de ani la fete si de cinci ani la baieti. Complexul sportiv de la acest liceu va beneficia si de un bazin de inot de dimensiuni olimpice.

Potrivit aceluiasi parteneriat de colaborare, va fi modernizata si Sala “Lucian Grigorescu” din cadrul Complexului Sportiv Floreasca.

Ca fost sportiv de performanta, inteleg foarte bine beneficiile pe care sportul le aduce copiilor si tinerilor. Asa cum am promis, inca de la preluarea mandatului, investitiile in infrastructura sportiva sunt esentiale pentru administratia pe care o conduc. Fie ca vorbim de handbal, inot, fotbal sau scrima, sportul va avea intotdeauna usa deschisa la Primaria Sectorului 1. Totul, pentru ca imi doresc ca tinerii nostri sa se dezvolte frumos si armonios, iar Sectorul 1 sa devina Capitala sportului romanesc”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La evenimentul de astazi au mai participat Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, Secretarul  General al acestei institutii, George Boroi, si Directorul Colegiului Tehnic Media Bucuresti, Daniel Malaelea.

author avatar
National
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger