AcasăNewsColegii o plang pe Flavia. Tanara nepoata a ministrului Sanatatii, gasita moarta...

Colegii o plang pe Flavia. Tanara nepoata a ministrului Sanatatii, gasita moarta in casa

Tanara, casatorita cu un salvator de la ISU, ar fi fost gasita spanzurata

„Drum bun printre ingeri, Flavia!”. Asa isi incep colegii Flaviei Magdau-Tatarau, asistenta medicala la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare, mesajul prin care au ales sa isi exprime regretul fata de disparitia prematura dintre cei vii a tinerei gasite fara suflare in casa, la doar 27 de ani.

Tanara, casatorita cu un salvator de la ISU, ar fi fost gasita spanzurata

Cei care au lucrat cu Flavia – despre care s-a aflat ca e nepoata actualului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea- i-au creionat un portret deosebit. Se simte dincolo de cuvinte faptul ca ii regreta plecarea prematura din aceasta lume din motive nelamurite inca. O descriu drept „unul dintre cei mai sufletisti si devotati oameni care au muncit in cadrul Unitatii de Primiri-Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris” Baia Mare”, „un suflet tanar, o fata inimoasa, un asistent plin de empatie fata de cei din jur. Era in floarea varstei si avea un viitor luminos in fata”.

Totodata, in mesajul postat pe pagina de Facebook a unitatii medicale baimarene, colegii transmit condoleante familiei greu incercate. „Ii regretam prezenta, zambetul, veselia si pofta de viata, dar in sufletele noastre imaginea ei va ramane vesnic vie.  Flavia a fost un om special si un asistent de exceptie. A ajutat la salvarea a mii de vieti, iar cei care i-au fost pacienti au doar cuvinte de lauda la adresa ei. Vestea mortii ei fulgeratoare a lovit din senin si ne-a cutremurat pe toti cei care am cunoscut-o, am apreciat-o si am iubit-o ca om si ca profesionist”, se mai mentioneaza in mesajul facut public de Biroul de presa al spitalului amintit.

Anterior, si ministrul Sanatatii a ales sa posteze o fotografie pe Facebook in care apare alaturi de tanara, insotit de un gand adresat nepoatei: „Ramas bun, Flavia”.

Sursa foto: Facebook/Spitalul Judetean de Urgenta „Dr Constantin Opris” Baia -Mare

 

author avatar
Cristina Stefan
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger