AcasăNews”Colectiv” cu mana criminala in China

”Colectiv” cu mana criminala in China

Incendiile mortale sunt frecvente in cluburile din China, unde regulile de securitate sunt deseori incalcare sau neverificate.

Cel putin 18 persoane si-au pierdut viata si alte cinci au fost ranite, ieri, intr-un incendiu ce a izbucnit intr-un club de karaoke din sudul Chinei, politia anuntand arestarea unei persoane.

Incendiile mortale sunt frecvente in cluburile din China unde regulile de securitate sunt deseori incalcate sau neverificate

Drama a avut loc la putin timp dupa miezul noptii intr-o cladire cu trei etaje din orasul Qingyuan, in provincia Guangdong. Incendiul a fost stins o ora mai tarziu. Potrivit politiei locale, incendiul a fost declansat voluntar. Primele elemente ale anchetei  arata ca un barbat, care luase parte la o cearta, a blocat usa de la intrare cu o motocicleta si apoi a aprins focul. Cluburile de karaoke sunt extrem de populare in China. Cel din Qingyuan era de dimensiuni modeste si nu avea decat o unica iesire, pe care suspectul o blocase. Un material video difuzat de cotidianul oficial Global Times arata o cladire cuprinsa de flacari in plina noapte. Politia a anuntat  ca a interpelat un suspect, in varsta de 32 de ani, intr-un sat care tine de municipalitatea vecina Yingde, la scurt timp dupa ce autoritatile si-au anuntat intentia de a oferi o recompensa de 200.000 de yuani (26.000 de euro) pentru orice informatie care duce la prinderea barbatului. Suspectul avea urme de arsuri la sold.

author avatar
Tudor Borcea
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger