AcasăNewsColectie de bijuterii, in sosetele din bagajul unui baiat ajuns pe Aeroportul...

Colectie de bijuterii, in sosetele din bagajul unui baiat ajuns pe Aeroportul din Cluj

O cantitate semnificativa de bijuterii dintr-un metal galben, presupus a fi aur, au fost gasite de catre politistii de frontiera si lucratorii vamali care au controlat bagajele de cala ale unui adolescent in varsta de 14 ani ajuns pe Aeroportul Cluj-Napoca.

Descoperirea a fost facuta in cursul zilei de sambata. Baiatul, cetatean roman domiciliat pe raza judetului Valcea, calatorea din Statele Unite, via Munchen, anunta duminica Politia de Frontiera, intr-un comunicat. Cand i s-au controlat bagajele de cala, au fost „descoperite ascunse, in sosete, mai multe bijuterii din metale si pietre pretioase (cercei, inele, bratari, pandantive cu pietre de culori si marimi diferite) in greutate totala de 2.956 grame, avand valoarea de aproximativ 472.000 lei”, „fara a detine documente legale” .

Bijuteriile au fost confiscate, urmand sa fie trimise Trezoreriei Cluj, pentru a fi expertizate si evaluate. In cazul de fata, oamenii legii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

sursa foto: Politia de Frontiera

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger