AcasăNewsColdea, Ciolos si USR, in spatele violentelor din 10 august

Coldea, Ciolos si USR, in spatele violentelor din 10 august

Protestul Diasporei din 10 august a fost organizat dupa “modelul Colectiv”, in spatele actiunii violente fiind implicati oameni precum Dacian Ciolos si Florian Coldea, precum si USR. Dezvaluirile apartin fostului pesedist Marian Vanghelie.

„Din pacate pentru Romania, cred ca s-a incercat varianta Colectiv. Intr-o formula mai putin mai organizata, dar nu atat de bine cat sa le iasa, pentru ca s-au incurcat. Am explicat ca din pacate dam posibilitatea pentru ca avem politicieni folositi si merg pe la institutii pe afara si isi iau azimutul si pentru ca sunt asa cum sunt- Dacian Ciolos, in mod deosebit- datorita lor lasam posibilitatea ca serviciile secrete din anumite tari isi doresc si participa la destabilizarea Romaniei. Concret, s-a dorit o forma de Colectiv in care fie sa isi dea premierul demisia, fie sa cada guvernul”, a declarat Marian Vanghelie, intr-un interviu. „Fara sa vreau il nominalizez pe Florian Coldea pentru ca numai anarhia si schimbarea formulelor il poate ajuta, chiar daca totusi are o oarecare comunicare cu actuala putere, are comunicare, dar cred ca joaca si cu opozitia, joaca la triplu. Nu il consider organizator, ci parte componenta, nu-l consider nici pe Ciolos, ci parte componenta, la fel si USR, daca USR egal Coldea, Ciolos e egal Soros, Macovei, egal, egal, egal”, a mai spus Vanghelie. Acesta a relatat si o discutie care ar fi avut loc intre Dacian Ciolos, Monica Macovei si un jurnalist „apropiat al lui Soros”, despre cum poate fi destabilizata situatia in Romania. „Macovei cu Ciolos la Paris, la masa cu un om de presa important din Franta, care este un om de pe langa Soros si discutau de solutia financiara, fiind masutele apropiate…Vorbeau despre finantare pentru a se destabiliza Romania, Ciolos si Macovei spuneau cum pot sa obtina finantarea mai rapida”, a mai spus fostul lider social democrat.

author avatar
Andrei Coman
2.427 afisari

3 COMENTARII

  1. DIN PACATE PENTRU ROMINIA ____CRED CA AI FACE BINE SA GINDESTI CIND VREI SA PUBLICI PROSTIII CA TE DESFIINTEAZA CA REDACTOR

  2. Opinați că procurorii ar avea de lucru și cu aceia care ar face ilegalități precum cele prezentate în articol și cu aceia care ar deține și ar publica astfel de informații ?

  3. Coldea Dacian si Usr? Coldea e un biet profesioras preda morala acum, Dacian vai de caou lui gandeste
    leaga si dezleaga aliante el nu e macar membru de partid undeva. Usr posibil parti oenghiste din, ati uitat Macovei parti servicii parti galerii dar multi care vor pe prispa lor schimbare. Daia se spune ca esti mare politician cand intelegi si faci ce se cere si nu faci si ceri ce nu intelegi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger