Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Coldea, a doua audiere. Trimitere la Iuda si referiri la protocoale/”SRI si-a facut treaba”

Coldea, a doua audiere. Trimitere la Iuda si referiri la protocoale/”SRI si-a facut treaba”

Autor:

La ora 18, adica dupa aproape sapte ore de cand venise la Parlament, pentur o a doua audiere la Comisia pentru controlul activitatii SRI-ului, Florian Coldea a facut cateva precizari in fata presei, spunand ca va reveni la Comisie.

 

florian coldea 350x196 Coldea, a doua audiere. Trimitere la Iuda si referiri la protocoale/SRI si a facut treabaA declarat ca a raspuns “tuturor intrebarilor adresate de membrii Comisiei” si ca s-a vorbit si despre protocoalele de cooperare, facand trimitere la o practica internationala in privinta acestor cooperari in baza unor protocoale. “Nu exista alta practica in lume, fara a se realiza un cadru procedural (…) pentru realizarea cooperarii”, a declarat fostul numar 2 in cadrul SRi.

“Nu am cunostinta ca pe durata mandatului meu un ofiter SRI sa fi intocmit (…) un act de urmarire penala in vreun dosar”, a mai sustinut acesta, la finele acestui al doilea episod al prezentei sale la Comisia condusa de Claudiu Manda.

“SRI si-a facut treaba, iar ofiterii SRI si-au indeplinit cu devotament si curaj misiunile incredintate cu deplin respect pentru domnia legii”, e convingerea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii.

Pana sa se ridice sa plece de la masa de la care a facut declaratia, Florian Coldea a facut trimitere la Iuda, la tradarea personajului biblic si la soarta acestuia. “Evident, ca orice tradator, destinul lui a sfarsit tragic”, a sustinut Coldea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!