AcasăNewsColdea, a doua audiere. Trimitere la Iuda si referiri la protocoale/"SRI si-a...

Coldea, a doua audiere. Trimitere la Iuda si referiri la protocoale/”SRI si-a facut treaba”

Florian Coldea, adevarata tinta a dezvaluirilor despre Dragnea

La ora 18, adica dupa aproape sapte ore de cand venise la Parlament, pentur o a doua audiere la Comisia pentru controlul activitatii SRI-ului, Florian Coldea a facut cateva precizari in fata presei, spunand ca va reveni la Comisie.

A declarat ca a raspuns „tuturor intrebarilor adresate de membrii Comisiei” si ca s-a vorbit si despre protocoalele de cooperare, facand trimitere la o practica internationala in privinta acestor cooperari in baza unor protocoale. „Nu exista alta practica in lume, fara a se realiza un cadru procedural (…) pentru realizarea cooperarii”, a declarat fostul numar 2 in cadrul SRi.

„Nu am cunostinta ca pe durata mandatului meu un ofiter SRI sa fi intocmit (…) un act de urmarire penala in vreun dosar”, a mai sustinut acesta, la finele acestui al doilea episod al prezentei sale la Comisia condusa de Claudiu Manda.

„SRI si-a facut treaba, iar ofiterii SRI si-au indeplinit cu devotament si curaj misiunile incredintate cu deplin respect pentru domnia legii”, e convingerea fostului prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii.

Pana sa se ridice sa plece de la masa de la care a facut declaratia, Florian Coldea a facut trimitere la Iuda, la tradarea personajului biblic si la soarta acestuia. „Evident, ca orice tradator, destinul lui a sfarsit tragic”, a sustinut Coldea.

author avatar
Andrei Coman
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger