Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Colantii de culoarea pielii sunt musai vara asta

Colantii de culoarea pielii sunt musai vara asta

Autor:

Colantii sunt la moda de cand au aparut. Ca sa citez un prieten, „colantii astia multe mirese au facut”, dar nu se mai poarta negrul. Deloc.

 

Jrnner 279x500 Colantii de culoarea pielii sunt musai vara asta

Colantii, noua arma de seductie a femeilor fatale

Acum la moda este culoarea pielii in diversele sale nuante si trend-setterite ca Bella Hadid, Kylie Jenner sau Kim Kardashian, mari vedete ale social media, le promoveaza mai toata ziua, pe oriunde se duc, si inca nu e seara, ca sa treaca la rochii elegante. Designerii de moda spun ca prima impresie, cand vezi o femeie cu colanti de culoarea pielii, este aceea ca ar fi goala, si atrage imediat atentia oricui, nu numai barbatilor.Bella Hadid 279x500 Colantii de culoarea pielii sunt musai vara asta Apoi, faptul ca sunt extra stramti ajuta la a face un abdomen ceva mai plat, subliniaza elegant punctele forte ale femeii si contureaza foarte exact si sexy silueta celei care poarta acei colanti. Aceiasi creatori de moda subliniaza ca este foarte important ce anume alegi pentru partea de sus: fie alegi un tricou mai larg, care trimite privirile catre picioare, fie iti pui o bustiera sport, ca sa dai impresia ca tocmai ai plecat spre sala.

 


1 Comentariu la Colantii de culoarea pielii sunt musai vara asta

  1. elena

    Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre blazar906@gmail.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!