AcasăNewsColantii de culoarea pielii sunt musai vara asta

Colantii de culoarea pielii sunt musai vara asta

Colantii, noua arma de seductie a femeilor fatale

Colantii sunt la moda de cand au aparut. Ca sa citez un prieten, „colantii astia multe mirese au facut”, dar nu se mai poarta negrul. Deloc.

Colantii noua arma de seductie a femeilor fatale

Acum la moda este culoarea pielii in diversele sale nuante si trend-setterite ca Bella Hadid, Kylie Jenner sau Kim Kardashian, mari vedete ale social media, le promoveaza mai toata ziua, pe oriunde se duc, si inca nu e seara, ca sa treaca la rochii elegante. Designerii de moda spun ca prima impresie, cand vezi o femeie cu colanti de culoarea pielii, este aceea ca ar fi goala, si atrage imediat atentia oricui, nu numai barbatilor. Apoi, faptul ca sunt extra stramti ajuta la a face un abdomen ceva mai plat, subliniaza elegant punctele forte ale femeii si contureaza foarte exact si sexy silueta celei care poarta acei colanti. Aceiasi creatori de moda subliniaza ca este foarte important ce anume alegi pentru partea de sus: fie alegi un tricou mai larg, care trimite privirile catre picioare, fie iti pui o bustiera sport, ca sa dai impresia ca tocmai ai plecat spre sala.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.357 afisari

1 COMENTARIU

  1. Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre blazar906@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger