AcasăNewsCODUL PORTOCALIU de ploi, prelungit

CODUL PORTOCALIU de ploi, prelungit

Desi sperau ca ploile cazute in ultimele zeci de ore, care au facut ca apele sa le inunde curtile, casele si beciurile, sa se opreasca, locuitorii din zona Moldovei nu primesc vestile asteptate, semn ca vremea nu se imbunatateste prea curand.

In sensul in care meteorologii au anuntat, vineri in jurul pranzului, ca prelungesc CODUL PORTOCALIU de vreme rea, chiar daca din aceasta seara se restrange aria de acoperire a avertizarii respective.

Ca urmare, pana in aceasta seara, la ora 20, este valabila o avertizare ce cuprinde judetele Bacau, Vaslui, Neamt, precum si in zona de munte a judetului Vrancea, unde se asteapta sa se cumuleze cantitati de apa de peste 50 l/mp, la nivel local, izolat chiar si 80 l/mp.

De asemenea, din aceasta seara si pana maine dimineata, la ora 8, se vor afla sub COD PORTOCALIU judetele Neamt, Bacau si in zona de munte a judetului Vrancea, semn ca aceasta avertizare se va restrange.

Va reamintim ca doi barbati au pierit, luati de viitura. De asemenea, pe langa pagubele materiale, apele au afectat si circulatia rutiera si pe cea feroviara.

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger