Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Codul Penal, dezbatut in Senat. Banner arborat in zona prezidiului (VIDEO)

Codul Penal, dezbatut in Senat. Banner arborat in zona prezidiului (VIDEO)

Autor:

Sedinta Senatului in cadrul careia sunt dezbatute – in sesiune extraordinara – inainte de a fi supuse la vot modificarile Codului Penal e in plina desfasurare.

 

protest Codul Penal, dezbatut in Senat. Banner arborat in zona prezidiului (VIDEO)E de mentionat faptul ca, la inceputul sedintei, senatorii liderali si useristi au iesit din sala, in ideea de a nu exista cvorum la sedinta privind Codul Penal. Incercarea a fost sortita esecului, astfel ca reprezentantii Opozitiei au revenit in sala, pentru dezbateri.

Un alt moment care nu a fost trecut cu vederea a fost acela in care mai multi senatori de la USR, unii dintre ei purtand tricouri albe cu mesajul “Fara Penali” au ajuns in zona tribunei si au arborat un banner, tot alb, si cu acelasi text.

Codul Penal a ajuns la Senat la o zi de cand a trecut de Comisia speciala condusa de Florin Iordache. Cele mai ample discutii au fost in jurul articolului referitor la abuzul in serviciu, inclusiv la introducerea unui prag in cazul acestei infractiuni.

sursa foto, video: Antena3    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!