Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Codul Penal a fost modificat in Ordonanta de Urgenta!

Codul Penal a fost modificat in Ordonanta de Urgenta!

Autor:

Guvernul Romaniei a adoptat proiectul de lege privind gratierea unor pedepse, precum si de modificari cu privire la abuzul in serviciu.

 

iordache Codul Penal a fost modificat in Ordonanta de Urgenta!

Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Florin Iordache. “Am adoptat in aceasta seara o serie de masuri care vizeaza evitarea unei hotarari pilot la CEDO si, in acest sens am adoptat proiectul de lege privind gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate. Cel de-al doilea proiect de lege vizeaza Legea pentru completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor. Prioritar pentru noi este recuperarea prejudiciului. Nu intra la gratiere violatorii sau criminalii. Cei care beneficiază de conditii deosebite, castiga o zi la 10 zile. La abuz in serviciu, acea plangere prealabila pe care cetatenii au invocat-o  a fost eliminata. Cuantumul a ramas in valoare de 200.000 de lei. Ce e sub 200.000, nu e sanctionat penal, dar paguba se recupereaza”, a anuntat ministrul Iordache, in direct de la sediul Guvernului.

 


2 comentarii to Codul Penal a fost modificat in Ordonanta de Urgenta!

  1. cobe

    Haoleo! ce ati facut mai nene ma,l-ati deranjat la burdihan pe marele Balegar,care a scris pe oficiosul personal fbk ca este jale mare,s-a demolat mafia statala-coloniala,aiurea,nu mai poate sa-si indeplineasca functia de gubernator prin forta si teroare la maximum.Hai cu suspendarea si cu referendumul de demitere caci nu se mai poate trai mai bine in aceasta colonie,satrapul si-a luat-o in cap si a intrat mult pe aratura,sau islaz.

  2. fata morgana

    Hai, pupati-i din nou in fund pe copilasii lui Ion Iliescu, ditrugeti ce a mai ramas din Romania, defilati la tv si pe oriunde cu sobolanii cei mai raiosi si apoi, cu un cinism fara seaman numiti-va National. Am o sila cumplita!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!