AcasăNewsCodul Penal a fost modificat in Ordonanta de Urgenta!

Codul Penal a fost modificat in Ordonanta de Urgenta!

Guvernul Romaniei a adoptat proiectul de lege privind gratierea unor pedepse, precum si de modificari cu privire la abuzul in serviciu.


Anuntul a fost facut de ministrul Justitiei, Florin Iordache. „Am adoptat in aceasta seara o serie de masuri care vizeaza evitarea unei hotarari pilot la CEDO si, in acest sens am adoptat proiectul de lege privind gratierea unor pedepse si a unor masuri educative privative de libertate. Cel de-al doilea proiect de lege vizeaza Legea pentru completarea Legii 254/2013 privind executarea pedepselor. Prioritar pentru noi este recuperarea prejudiciului. Nu intra la gratiere violatorii sau criminalii. Cei care beneficiază de conditii deosebite, castiga o zi la 10 zile. La abuz in serviciu, acea plangere prealabila pe care cetatenii au invocat-o  a fost eliminata. Cuantumul a ramas in valoare de 200.000 de lei. Ce e sub 200.000, nu e sanctionat penal, dar paguba se recupereaza”, a anuntat ministrul Iordache, in direct de la sediul Guvernului.

 

author avatar
Mihai Koblenko
534 afisari

2 COMENTARII

  1. Haoleo! ce ati facut mai nene ma,l-ati deranjat la burdihan pe marele Balegar,care a scris pe oficiosul personal fbk ca este jale mare,s-a demolat mafia statala-coloniala,aiurea,nu mai poate sa-si indeplineasca functia de gubernator prin forta si teroare la maximum.Hai cu suspendarea si cu referendumul de demitere caci nu se mai poate trai mai bine in aceasta colonie,satrapul si-a luat-o in cap si a intrat mult pe aratura,sau islaz.

  2. Hai, pupati-i din nou in fund pe copilasii lui Ion Iliescu, ditrugeti ce a mai ramas din Romania, defilati la tv si pe oriunde cu sobolanii cei mai raiosi si apoi, cu un cinism fara seaman numiti-va National. Am o sila cumplita!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger