AcasăNewsCodruta Kovesi s-a dedulcit la viata de Bruxelles

Codruta Kovesi s-a dedulcit la viata de Bruxelles

Codruta Kovesi renunta la sefia DNA in favoarea lui Claudiu Dumitrescu

Desi era in carti  pentru sefia DNA, Codrutei Kovesi se pare ca i-a facut mai tare cu ochiul postul de inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles.

Codruta Kovesi renunta la sefia DNA in favoarea lui Claudiu Dumitrescu

Laura Codruta Kovesi nu se va prezenta la interviul pentru functia de procuror sef al DNA.

Claudiu Dumitrescu

Informatia a fost confirmata chiar de Ministerul Justitiei. ”La data de 18 octombrie 2012, doamna procuror Laura Codruta Kovesi a facut cunoscut Ministerului Justitiei faptul ca intrucat din data de 16 octombrie 2012 isi desfasoara activitatea la Reprezentanta Permanenta a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, ca inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana pe aspectele referitoare la indeplinirea conditionalitatilor stabilite in cadrul MCV, privind reforma sistemului judiciar si reforma anti-coruptie, nu se va prezenta la interviul pentru functia de procuror sef al DNA, programat la data de 24 octombrie 2012”, se arata intr-un comunicat  al MJ.

Dincolo de farmecul Bruxelles-ului , in realitate, asa cum ”National” anunta in urma cu cateva zile, Kovesi s-a retras pentru a-i face partie la sefia DNA lui Claudiu Dumitrescu, om de casa al lui Daniel Morar.

author avatar
Victor Paun
690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger