AcasăNewsCodrin Stefanescu, dupa reactia presedintelui: Frica. Este singura explicatie logica

Codrin Stefanescu, dupa reactia presedintelui: Frica. Este singura explicatie logica

Pe fondul comunicatului venit de la Presedintie, dupa ce s-a aflat de citarea Laurei Codruta Kovesi la Sectia pentru investigare a infractiunilor din Justitie, secretarul general al PSD a declarat ca i se pare „halucinant modul in care reactioneaza Cotroceniul”.

Codrin Stefanescu e de parere ca reactia in cauza ar surveni pe un fond de frica.  „Ca orice roman ma asteptam ca presedintele Romaniei sa fie ingrijorat cand s-au petrecut abuzuri din partea procurorilor (…) cand au fost arestati, pe probe false, oameni care nu aveau niciun fel de vina (…) Dar, reactia asta n-a avut loc. Reactia are loc in momentul de fata, de frica, cand este vorba despre doamna Kovesi, adica detinatoarea unor secrete fulminante despre cei din sistem si colaboratorii din sistem. Noi, ca PSD, nu ne-am implicat in acest scandal, am spus in mod clar ca justitia trebuie sa-si spuna cuvantul, pentru ca asa ne-a invatat doamna Kovesi”, a sustinut Stefanescu, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Continuand pe aceeasi tema, oficialul social-democrat considera ca, totodata, „Codruta Kovesi poate vorbi despre Klaus Iohannis multe lucruri, d-asta, este singura explicatie logica pentru care presedintele unei tari membre UE vine si face presiuni in mod public asupra procurorilor cand este anchetata fosta sefa a DNA, asta este singura explicatie logica”.

Anterior in cursul zilei de joi, de la Cotroceni s-a transmis un comunicat din partea presedintelui, care contine urmatorul pasaj: „solicit Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie corectitudine maxima, respectarea cu strictete a legii si clarificarea rapida a situatiei in ceea ce priveste dosarul deschis pe numele doamnei Laura Codruta Kövesi, conducerea acestei sectii avand o imensa raspundere in acest sens”.

604 afisari

1 COMENTARIU

  1. De unde sa stim noi daca ordinul de instrumentare a probelor reale,privind pe Lascu(ce chestie,i-a fost rusine sa pastreze acest nume,oare de ce?),nu a fost dat chiar de Mutalak.Poate l-a injurat cand a semnat decretul de destituire din functia de sef procuror dna,poate chiar i-a servit si o palma-doua,ca are inaltime sufucienta,poate l-a scuipat ca la Braila,cine poate sti sa ne informeze pe aici.Nu vreau sa cobesc,insa as vrea sa fie arestata cateva zile pentru a deversa o parte din ce stie despre Mutalak si multi altii,dar nu din exterior ca este interzicere totala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger