AcasăNewsCodrin Stefanescu, acest Rares Bogdan al PSD

Codrin Stefanescu, acest Rares Bogdan al PSD

Fostul secretar general adjunct al PSD vede remanieri . 40 de grade. Recomandat cu gheata

Cand te uiti la ei nu sesizezi mari deosebiri. Codrin Stefanescu este un mare patriot, ceea ce i se intampla si lui Rares Bogdan. Primul a luptat la baricada de la Inter, in ’89. Al doilea, in lipsa baricadei, patrioteaza (patrioteste o fi mai corect?) la televizor, intr-o emisiune despre care Codrin nu s-a exprimat niciodata prea clar. S-a oprit, mereu, inaintea exploziei finale de cultura. Apoi, mie mi se pare ca au amandoi aceeasi detenta intelectuala, desi unul dintre ei cred ca sare mai mult in gol. Au acelasi apetit pentru dezvaluiri care, in general, nu intereseaza multa lume, si singura solutie pentru a-i opri este sa schimbi canalul tv.

Fostul secretar general adjunct al <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> vede remanieri 40 de grade Recomandat cu gheata

Amandoi, insa, au talentul de a prevesti lucruri care nu se intampla. Asta pare mai degraba scoala lui Cozmin Gusa, analistul viselor de dimineata, cand Ciolos ajunge presedinte si Iohannis fuge in exil la Vama Veche. Adica, visele alea despre care bunica mea spunea „nu se pun, maica, nu se pun”.

Remaniere cu un cap in gura

Codrin, mai nou, si-a mai trecut in palmares o performanta. A prezis o remaniere guvernamentala, una care sa arate lumii nu numai ca are surse sigure, dar si ca sa-i dea lui Dragnea una peste ochi cu ce scoate el la iveala. Patru ministri, sau cinci sau zece, nu mai are importanta, vor fi maziliti. Au facut ceva nasol? Nu conteaza, Codrin Stefanescu a simtit nevoia sa prevesteasca, macar cat sa bage zazanie in partid. Ce, credeti ca el a uitat cum partidul l-a lasat batand din buze pe langa functia din care a fost zburat? Are el ac de cojocul PSD! Remanierea zisa de el a durat pana a deschis premierul gura si a dat de veste ca nici vorba de asa ceva. Si uite cum, desi nu o agreez in mod exagerat, regret ca nu e prim-ministru Olguta Vasilescu, singura muiere social-democrata capabila sa-i dea un cap in gura, sa-i zica de neam si de coeficientul de inteligenta.

Romantism aruncat la gunoi

Codrin inca nu s-a prins ca i s-a dus vestea de imbarligator si de raspandac de tampenii. Si nici ca lumea de calitate il evita politicos, fiecare dupa puteri sau dupa rabdare, nevrand sa-si treaca in cazier dialoguri cu un combinagiu marunt. Cu tupeul lui Rares Bogdan, care da lectii de geografie mutand Strasbourg-ul in Belgia, Codrin e capabil sa-ti vorbeasca patru zile despre onoare si cinste, fara a intelege, insa, de ce raposatul Vadim Tudor il alinta „sluga hoata, lacom de avere, un paranoic cu accese de dementa”. „Unchiul Fester”, dupa cum e poreclit in partid, stie tot ce misca, cine cu cine si de ce, precum si Rares Bogdan stie de ce-si sprijina Cozmin Gusa gandirea intr-un deget, cand e filmat racursi. Doar asa lucrurile mici pari mari, desi nu vad ce ar putea fi mare la Gusa. Si nici la Rares Bogdan. Iar la Codrin Stefanescu nici macar. Un singur lucru nu stie Codrin Stefanescu. De ce o fi venit fosta sotie mai devreme din concediu, prin vara anului trecut – spune presa, nu eu, ca nu am fost acolo – aproape surprinzandu-l in flagrant delict de lucru la domiciliul conjugal cu secretarele lui? Cred ca era vorba de doctrina, de fapt. Sa ne descoperim in politicile noastre sincere si sa ne contopim in ideologie! Cat romantism aruncat in sant de o nevasta curioasa. Vezi, Codrine, ce surprize rezerva fetele de stanga? Pe viitor, da si tu cu dreapta.

author avatar
Valentin Boeru
3.227 afisari

2 COMENTARII

  1. Mda, problema lor e ca li se scurge patriotismul ca apa printre degete in loc sa-l foloseasca focusat in beneficiul tarii,neamului lor. Din cauza asta apar ca niste mori sparte de vant.

  2. Ofertă lucru online

    Căutăm operator PC pentru activitate online, prospectare de piață, ofertare prospecți. Cunoștințe redactare, postare pe diferite site-uri. Seriozitate și implicare în munca de echipă.
    Căștig garantat prin contract de comision.
    Ai alături o echipă puternică !
    info la: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger