AcasăNewsCodin Maticiuc a scapat, din nou, cu viata

Codin Maticiuc a scapat, din nou, cu viata

Bucureştiul răsuflă uşurat!

Codin Maticiuc era cunoscut pana nu demult sub porecla de “Poponet” si usor de recunoscut dupa mirosul de trabuc si damele cu care se afisa in cele mai fitoase localuri din Capitala. Acum e un om nou! A nu se intelege ca ar fi renuntat la femei, la trabucuri nici atat.

Bucureştiul răsuflă uşurat!

Maticiuc n-a fost niciodata un tip antipatic, dar exagera cu cheltuiala numai ca sa fie el miezul pe la diferite evenimente. Vanator de fuste care vaneaza la randul lor, Codin purta ca blazon porecla de “poponet”, bea amestecuri dotate cu umbreluta si poza intr-un adevarat macho “cigar aficionado”. A scris si o carte, asa de incalzire,  mai mult despre “dansa-ntransa” de puteai sa juri ca tot el a scris si “Pisica-n cizme”. Iata insa ca de cand s-a lepadat de flamura pe care scria “Poponet”, Maticiuc dovedeste un adevarat talent literar. Pe bune, cititi si amuzati-va, merita!

Pe aripi, in Cer

Codin Maticiuc a experimentat un zbor aparte, venind din Capitala Fetelor Frumoase, Chisinau, spre Capitala Desfraului de Dorobanti. Iata: “Scriu aceste randuri intr-un avion, si daca voi le cititi, inseamna ca am trait si am aterizat cu bine la Otopeni de le-am postat. Am decolat de la Chisinau cu o cascarabeta d’aia cu elice de la Tarom, pe un viscol de nedescris. Pilotul a ratat prima decolare, a mai dat un tur de pista si a-ncercat din nou. Gandacul nostru s-a ridicat cu greu si imediat a adoptat stilul de zbor  «frunza in vant». M-am indreptat iar catre Dumnezeu ca mereu cand ma simt incercat de viata (cum a fost cand am vazut-o pe Madalina Ghenea in carne si oase sau cand mi-a zis Pepe ca n-are sa-mi dea masa la Loft). Sincer m-am gandit sa si postez pe facebook la decolare: «zbor, rugati-va pentru mine». Apoi mi-am amintit de toti aia care ma injura si mi-am dat seama ca s-ar ruga mult mai multi sa crap. Pula mea, nici Autobaza nu e mica. Sunt peste 60.000 de oameni si acolo. N-am mai postat…”.

Mona, sefa de la mansa

Aventura se amplifica, drama creste, intriga se dezvaluie: “Am vazut ca e si Teo in avion si m-am mai linistit, ca pe ea sigur o tine Doamne-Doamne, ca-i fata buna. Mai bine o rugam naibii pe dansa sa posteze ca e si mare forta pe facebook. Ptiu, nu m-am gandit… Cand se mai linistise treaba si eu imi faceam curaj cu Teo in gand se apuca capitanul (aici e o cacofonie involuntara, tipul nu e abalfabet – n.n.) sa ne tina un discurs. M-am cacat pe mine. Era femeie!! Va jur, verificati la Tarom, daca nu credeti, cursa din seara asta, 18.45, Chisinau-Bucuresti. Capitanita, nene! Parea si tanara din voce. Am simtit ca ma ia cu lesin. Femeie la mansa imi trebuie mie in zi de 13 cu vant si pe urcare si pe coborare?!?  Tu’i mortii ei de viata, mi-a zis mie mama ca femeile astea o sa ma omoare, dar nu ma gandeam ca la propriu! Hai Mona, fata mea, concentreaza-te! Nu stiu sigur daca Mona o cheama, ca de cand i-am auzit glasul n-am mai fost om sa aud si ce spune. Hai iubita mea, sper sa fii urata, ca astea urate se tin de scoala si fac lucrurile mai temeinic! Sper ca n-ai Snapchat si selfie-uri din cabina! Hai, Mona, hai! Gata, tata, nici forta lu’ Teo cu faptele ei bune si milioane de fani pe facebook nu mai e de-ajuns! Vad luminile orasului! Sper sa nu ma-nsel si sa fie ceva lumina la capatul tunelului. Tine-ma, Barbosule, sa fac si postarea asta ca o simt buna si o sa mearga mult si pe share!”.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger