AcasăNewsCOD PORTOCALIU. Se anunta doua zile de ploi abundente!

COD PORTOCALIU. Se anunta doua zile de ploi abundente!

Precipitatiile anuntate pentru mai judete din tara vor fi mai insemnate, in orele ce urmeaza, decat cele anuntate initial.

Ca urmare a modificarilor aparute in evolutia vremii, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au actualizat atentionarea emisa recent. Astfel, meteorologii anunta ca, incepand cu aceasta dupa-amiaza, locuitorii a sapte judete din zona Moldovei- Vrancea, Bacău, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani – vor avea de infruntat ploi abundente. Precipitatiile se anunta a fi unele torentiale, de peste 50 l/mp la nivel local, posibil si de 80-100 l/mp, insa doar izolat si doar in zona montana. CODUL PORTOCALIU e valabil pana vineri seara, la ora 18.

Desi nu vor fi la fel de insemnate, ploi vor cadea si in alte regiuni din tara, cel putin pana vineri seara, la ora 21, cand expira o atentionare COD GALBEN valabila pentru alte sapte judete (partial sau total) din estul si centrul tarii, si unde se anunta ploi de circa 15-20 l/mp, dar si de 40-50 l/mp, in Moldova, zona Carpatilor Orientali si Meridionali.

sursa foto: meteoromania.ro

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger