AcasăNewsCOD GALBEN. Vantul va sufla cu putere in 14 judete!

COD GALBEN. Vantul va sufla cu putere in 14 judete!

Cum s-a intamplat in ultimele zile, si joi vantul isi va face simtita prezenta in mai multe zone din tara. Avand in vedere prognoza de scurta durata, meteorologii au emis atentionari nowcasting COD GALBEN pentru nu mai putin de 14 judete, unele dintre ele situate in apropierea Capitalei.

Este vorba despre judete situate in Moldova, dar si in Dobrogea si Muntenia. Asadar, o atentionare cu efect imediat vizeaza judetul de la malul marii, Constanta, precum si Tulcea. Meteorologii informaza ca, pana la ora 16, se vor semnala intensificari ale vantului care vor trece de 55 si chiar 65 de kilometri/ora.

Tot pana la ora 16 ramane in vigoare o atentionare COD GALBEN de vant emisa pentru zona Moldovei, respectiv pentru judetele Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati unde, spun specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), rafalele vor ajunge, local, la 55-60 km/h, izolat fiind posibil ca vantul sa sufle si cu peste 70 km/h.

De asemenea, semn ca vantul va persista pana spre seara zilei de joi, ANM a emis o atentionare nowcasting COD GALBEN de vant si pentru judetele Braila, Buzau, Ialomita si Calarasi, valabila pana la ora 18, mentionand ca intensificarile pot depasi, la rafala, viteza de 55 si chiar 65 km/h.

sursa foto: reporterntv.ro

author avatar
Cristina Stefan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger