AcasăNewsCOD GALBEN. Vant puternic in urmatoarele ore

COD GALBEN. Vant puternic in urmatoarele ore

In timp ce unele regiuni din tara se confrunta cu precipitatii – majoritatea sub forma de ploaie, fenomen care se semnaleaza, de  dimineata incepand, inclusiv in Capitala, locutorii a doua judete aflate in sudul Romaniei ar putea vaea serios de furca de pe urma vantului puternic.

Din cate anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, prin intermediul unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, in judetele Dolj si Olt se vor semnala intensificari ce pot ajunge, la rafala, la 60 si chiar 65 de kilometri/ora. Atentionarea este valabila pana la ora 19.30.

Cat priveste informarea de precipitatii care a intrat in vigoare la primele ore ale zilei in curs, va reamintim ca se mentine valabila pana joi in jurul pranzului, mai exact pana la ora 11. Pe langa ploi, specialistii de la ANM spun ca in noaptea de miercuri spre joi si in prima parte a zilei de 24 martie vor cadea si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in estul si in sud-estul Transilvaniei, dar si in nordul si vestul Moldovei, in timp ce la munte este foarte posibil sa ninga.

sursa foto: observator.a1.ro

author avatar
Cristina Stefan
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger