AcasăNewsCOD GALBEN. Vant puternic, de pana la 70 km/h

COD GALBEN. Vant puternic, de pana la 70 km/h

Vantul continua sa sufle cu destula furie, dandu-le serioase batai de cap locuitorilor – inclusiv soferilor- din mai multe zone ale tarii.

Daca in Bucuresti intensificarile s-au domolit vizibil fata de ziua precedenta, cand vantul a provocat pagube insemnate, ducand la prabusirea unor balcoane, in sectorul 4, dar si a zeci de copaci, care au picat pe masini si pe strazi, nu la fel stau lucrurile in alte judete din tara.

Mai precis, in nordul si estul tarii, in zona Moldovei, unde nu mai putin de opt judete se afla – fie integral sau doar partial- sub incidenta unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN. Conform reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie, vantul va sufla cu putere, fiind asteptate sa apara rafale de peste 55-60 km/h, izolat si de 70 km/h, in zona de campie a judetelor Vrancea, Bacau, Neamt si Suceava, dar si – integral- in judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Galati.

E importat de avt in vedere faptul ca atentionarea COD GALBEN este valabila cel putin pana la ora 16. Dar si ca o parte dintre judetele amintite au avut, deunazi, parte de precipitatii specifice iernii.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti Ilfov

118 afisari

1 COMENTARIU

  1. Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Hollywood te asteapta! Cea mai mare oportunitate din lume! Numai daca vrei sa castigi bani! Hollywood va fi mai aproape! Vrei sa castigi bani cu un subiect unic de film? Promovam cel mai socant subiect de film! Hollywood: magie si splendoare! Fara griji din partea ta! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger