AcasăNewsCOD GALBEN. Urmatoarele ore vor aduce ploi si vant

COD GALBEN. Urmatoarele ore vor aduce ploi si vant

Vremea se anunta foarte capriocioasa, in urmatoarel ore, in mai multe judete. In unele cazuri, umbrelele se dovedesc a fi accesorii pe care e bine sa nu le uitati acasa!

Pe langa informarea de ploi – valabila de la primele ore ale zilei de vineri si pana aproape de miezul noptii, indeosebi pentru sudul tarii, dar si pentru zona montana inalta, unde sunt prognozate lapovita si ninsori – precipitatii destul de insemnate, dar si intensificari vor aparea, pana dupa pranz, si in alte zone ale tarii.

Drept urmare, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat, prin intermediul a doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, despre faptul ca, incepand cu ora 10, vreme de trei ore, in judetele Mehedinti, Gorj (in vest) si Dolj (in sud-vest) vor cadea ploi de peste 20 l/mp si va fi vant cu intensificari destul de puternice, de pana la 50-60 km/h.

De asemenea, pana catre ora 13.30, in sudul judetelor dambovita si Arges va fi vant, cu mentiunea ca rafalele pot ajunge si la viteze de 55 si chiar 60 de kilometri/ora.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger