AcasăNewsCOD GALBEN. Seara readuce in peisaj ceata. Pot aparea si burnita si...

COD GALBEN. Seara readuce in peisaj ceata. Pot aparea si burnita si poleiul

In conditiile in care si in prima parte a zilei de vineri au fost emise atentionari de ceata, fenomen care, in unele judete, si-a facut resimtita prezenta pana dupa orele pranzului, cele mai recente informatii facute publice din directia expertilor de la ANM indica faptul ca negura se va semnala pana tarziu, catre finele zilei.

Insa ceata nu va fi singurul fenomen care ar putea da ceva batai de cap, indeosebi participantilor la trafic, fie ca vorbim despre soferi sau despre pietoni. Mai precis, specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au facut public faptul ca, pana la ora 20, zona de campie a judetului Buzau, precum si intreaga suprafata a judetului Braila, vor fi acoperite de ceata. Negura poate fi asociata cu burnita, fenomen ce poate duce la aparitia poleiului, drept urmare a unui carosabil alunecos.

De asemenea, in intervalul 17-23 este valabila o atentionare nowcasting COD GALBEN de ceata in zona de campie a judetului Vrancea, precum si in judetele Galati si Vaslui. Unde, pe langa faptul ca vizibilitatea va fi scazuta sub 200 de metri, posibil si sub limita a 50 de metri, sunt posibile aparitia burnitei, ce poate favoriza depunerea de polei.

author avatar
Cristina Stefan
170 afisari

1 COMENTARIU

  1. Inca mai eziti?
    Obtine si tu acum succesul!Aici este provocarea anului!Te asteptam in echipa noastra!
    Construieste-ti viitorul!Viitorul depinde numai de tine!Viitorul depinde numai de tine!
    De ce sa nu incepi acum?
    Te vei convinge foarte usor!
    Poti si tu sa fii un om de succes!Poti si tu sa castigi bani!
    Ai un potential nelimitat!Suntem deja un fenomen!Nu vei mai gasi nimic asemanator!
    Indeplineste-ti visul!
    DETALII PE EMAIL:ionene1111@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger