AcasăNewsCOD GALBEN pentru mai multe judete. Ceata persista pana la pranz

COD GALBEN pentru mai multe judete. Ceata persista pana la pranz

Ziua de marti incepe cu ceata, fenomen care, din cate spun meteorologii, se va semnala pana spre pranz si va duce la scaderea vizibilitatii pana sub 200 de metri, local, posibil si sub 50 de metri, insa doar izolat.

Acest lucru se va intampla in judetul Sibiu, unde, din cate se preciezaza intr-una dintre cele trei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, negura va fi prezenta in peisaj pana la ora 12, inclusiv pe drumurile nationale si europene care strabat acest judet din centrul tarii.

Totodata, restul atentionarilor COD GALBEN emise de Administratia Nationala de Meteorologie in aceasta dimineata raman valabile pana la ora 10 si vizeaza mai multe judete din vestul tarii Timis, Caras-Severin, Arad, Bihor si Hunedoara, precum si judetele Alba si Brasov, inclusiv drumurile nationale, europene, dar si autostrada A3. Ca urmare a faptului ca meteorologii atentioneaza ca negura va fi prezenta in peisaj, participantilor la trafic li se recomanda sa circule cu atentie, pentru a se evita evenimentele rutiere nedorite.

author avatar
Cristina Stefan
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger