AcasăNewsUPDATE: Codul galben, prelungit. AFLA in ce judete!

UPDATE: Codul galben, prelungit. AFLA in ce judete!

(foto: infobraila.ro)

UPDATE 2: Vantul continua sa sufle cu putere in zona Moldovei. Specialistii ANM au prelungit pana la ora 18 avertizarea nowcasting Cod Galben, anuntand ca  „local in judetele Iasi, Vaslui si Galati si mai ales pe Valea Siretului in judetele Bacau, Vrancea, sud-estul judetului Neamt (inclusiv municipiul Roman si zona limitrofa)” vor fi intensificari ale vantului, posibil de pana la 75 km/h, si ninsori viscolite.

UPDATE 1 Meteorologii au prelungit avertizarea nowcasting Cod galben de vant, anuntand ca in estul tarii rafalele vor fi puternice, de 55-60 km/h, izolat chiar si de 75 km/h. Atentionarea ramane in vigoare pana la ora 14.30 si este valabila „local in judetele Iasi, Vaslui si Galati si mai ales pe Valea Siretului in judetele Neamt, Bacau si Vrancea”, potrivit ANM.

Vremea continua sa fie capricioasa. Pentru mai cinci judete din estul tarii a fost emis, miercuri dimineata, o avertizare nowcasting Cod galben de vant.

(foto: infobraila.ro)

Nu uitati acasa manusile, caciula si fularul! In judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si Vrancea vantul va sufla cu putere, sporind senzatia de frig. ANM informeaza ca in zona Moldovei vantul va avea intensificari marti, depasind la rafala 55-60 km/h.

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting Cod galben, valabila in intervalul 8.30-11.30, informand ca in zonele mentionate este posibil ca, izolat, vantul sa atinga la rafale chiar si 75 km/h.

296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger