AcasăNewsCod galben de vant si ceata. Afla zonele vizate!

Cod galben de vant si ceata. Afla zonele vizate!

Vremea continua sa fie capricioasa. Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de vant, valabila pana miercuri seara.

(foto: gazetabt.ro)

In Dobrogea, vantul va avea intensificari de pana la 55-75 km/h. Atentionarea Cod galben este in vigoare in intervalul 11-20. Potrivit administratiei Nationale de Meteorologie, intensificari aele vantului, dar de scurta durata, se vor semnala si in Moldova, Banat si Crisana, precum si in estul Munteniei si la munte.

Tot de la ora 11 a intrat in vigoare o avertizare tip nowcasting (cu efect imediat-n.r.) Cod galben de ceata. Fenomenul va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat chiar si sub 5 de metri si va afecta judetele Suceava, Botosani, Neamt, Bacau, Vrancea, Galati. Va fi ceata, pe arii restranse, si in judetele Iasi, Vaslui si Galati inclusiv E 85 si drumurile nationale si judetene aferente. De asemenea, in zonele aflate sub avertizarea nowcasting Cod galben este posibil, izolat, sa fulguiasca, sa apara chiciura si burnita si chiar se formeze polei.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger