Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » COD GALBEN de vant in Dobrogea

COD GALBEN de vant in Dobrogea

Autor:

Chiar daca si in Capitala bate, din cand in cand, vantul, intensificarile nu sunt la fel de puternice ca in zona Dobrogei, de exemplu, unde specialistii au considerat ca se impune emiterea unei atentionari nowcasting (cu efect imediat) COD GALBEN.

 

vant COD GALBEN de vant in DobrogeaDrept urmare, la aceasta ora este valabila aceasta avertizare ce va continua sa fie in vigoare cel putin pana la ora 16, in judetele Constanta si Tulcea. Sunt anuntate rafale de pana la 55-65 km/h, “in special pe litoral si Delta Dunării”, di cate au transmis rerezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie.


1 Comentariu la COD GALBEN de vant in Dobrogea

  1. VÎNTUL/Vînturi 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; Vînt 7 Hristos 7; VÎNT 4/8 ILIE 4/8; VÎNTURI 7/13 HRISTOS 7 TIȘBITUL 13; Vînturile 14 MARIA 14; VÎN.TUL. VÎN-Vîna, TUL-Tișbitul. Vîna lui Tisbitul. Vîna sîngelui meu. Vîntul e privat de somn și-i se provoacă dureri de cap din august 2015 pînă-n prezent de către inconștienti numiți în Biblie la Apocalipsă Fiara căreia i s-a dat să facă război cu Sfinții.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!