AcasăNewsCOD GALBEN de NINSORI in Capitala si judetele invecinate

COD GALBEN de NINSORI in Capitala si judetele invecinate

Trecere bruscă de la 20 de grade la maxime de 6 grade şi apoi la ninsori

Dupa cum se poate observa deja, in Bucuresti ninge abundent, vizibilitatea e redusa, iar pe carosabil si pe trotuare s-a depus un strat destul de insemnat de zapada.

Iar din cate anunta meteorologii, va continua sa ninga si in orele urmatoare. Adica pe putin pana joi la ora 9, cand expira Codul Galben emis in aceasta dimineata. Ninsori insemnate, pe alocuri viscolite, sunt anuntate si in alte regiuni din tara, nu doar in Capitala. Si anume, in 8 judete, unele din apropierea Bucurestiului, cu mentiunea ca in judetele Calarasi si Giurgiu, precum si in sudul judetelor Prahova si Dambovita, dar si in judetul Ilfov si in Bucuresti vor fi intervale de timp in care vantul va avea intensificari de pana la 45-55 km/h, in timp ce in judetele Vrancea, Buzau si Ialomita rafalele vor depasi 55-60 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii, din cate se precizeaza in atentionarea emisa din directia Administratiei Nationale de Meteorologie.

Totodata, e important de avut in vedere faptul ca aceiasi specialisti mentioneaza ca in estul Munteniei si sud-estul Moldovei se mentin depunerile de polei, in cursul acestei zile.

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari

1 COMENTARIU

  1. Succesul e doar la un pas.Vrei sa castigi bani cu un subiect de film?Suntem extrem de seriosi.Ne extindem spre Hollywood!Un film original si bani online pentru tine!Special pentru tine: Proiect B!Incepi simplu si comod.Sistem automat de lucru!Noi suntem foarte ambitiosi!Te-ai saturat de saracie? Solicita acum detalii la adresa de email cami21_2005@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger