AcasăNewsCOD GALBEN de NINSORI/ Ce se anunta pentru Capitala, in urmatorul interval!

COD GALBEN de NINSORI/ Ce se anunta pentru Capitala, in urmatorul interval!

Daca deunazi va precizam, in baza informatiilor facute publice din directia Administratiei Nationale de Meteorologie, ca vremea se va schimba radical, dupa ce finalul saptamanii adusese temperaturi primavaratice, iata ca iarna isi reintra cat se poate de clar in drepturi.

In asa fel, incat specialistii de la ANM au considerat ca se impune emiterea unui COD GALBEN de ninsori, ce va intra in vigoare peste doar cateva ore si va fi valabil pana miercuri la ora 11. Asadar, va ninge in  judetele Suceava, Botosani, Neamt si Iasi, dar si in zona de munte a judetelor Bacau si Vrancea. Mai mult, meteorologii se asteapta sa se depuna un strat de zapada de circa 10-20 de centimetri.

Totodata, meteorologii au actualizat si informarea meteo emisa deunazi, anuntand ca, de marti de la ora 11 si pana miercuri la aceeasi ora vor fi precipitatii peste tot in tara, unele sub forma de ploaie, altele de ninsoare. In ceea ce priveste Capitala, reprezentantii ANM spun ca  „in regiunile sudice si sud-estice (inclusiv in zona Municipiului Bucuresti) la inceput vor fi mai ales ploi, iar din a doua parte a zilei de miercuri (8 februarie) acestea se vor transforma in lapovita si ninsoare”, dar si ca este posibil sa apara polei indeosebi in  sudul si centrul Moldovei si in nordul Munteniei.

360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger