AcasăNewsCOD GALBEN de la ANM: Ceata in trei judete, inclusiv pe drumuri...

COD GALBEN de la ANM: Ceata in trei judete, inclusiv pe drumuri nationale si europene

Primele ore ale zilei de vineri aduc negura in mai multe judete situate in zone diferite ale tarii. Si cum ceata va scadea simtitor vizibilitatea, e important ca participantii la trafic sa tina cont de conditiile meteo si sa circule cu mare atentie.

Meterorologii informeaza, prin intermediul a trei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, faptul ca fenomenul care se va semnala pana catre ora 10 va afecta indeosebi judetul Dolj, unde, pe arii restranse ce-i drept, ceata va duce la scaderea vizibilitarii sub limita a 50 de metri. Situatia se mentine pana la ora 9.55, din cate anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Ceata va aparea in peisajul primei parti a zilei si in judetul Timis, inclusiv in Timisoara, ce; putin pana la ora 9.40, dar si in judetul Harghita, pana la ora 10. In ambele situatii, meteorologii avertizeaza ca fenomenul va diminua vizibilitatea – local sub 200 de metri, izolat sub limita a 50 de metri, amintind ca negura se va semnala inclusiv pe drumurile nationale si europene care strabat aceste doua judete, drept urmare e recomandat ca soferii sa tina cont de acest aspect.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger