AcasăNewsCod galben de ceata, polei si vant! Care sunt zonele vizate!

Cod galben de ceata, polei si vant! Care sunt zonele vizate!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru luni dimineata mai multe atentionari cod galben de ceata, polei si vant puternic.

Potrivit meteorologilor, sunt vizate mai multe judete ale tarii. Locuitorii din Satu Mare, Botosani, Galati, Vaslui, Bacau, Iasi, dar si Gorj si Valcea. In plus, se pare ca nici pentru judetele Mures si Alba, vestile nu sunt prea bune.

In judetul Satu Mare, pana la ora 10:15, se vor semnala intensificari de vant, care local pot atinge si depasi la rafala viteze de 55-65 km/h. Intre orele 8:25 si 11:30, local in judetele Vaslui, Iasi, jumatatea sudica a judetului Botosani, in nordul judetului Galati si estul judetului Bacau, inclusiv drumurile nationale si europene, se va semnala polei.

Local in judetele Gorj si Valcea, inclusiv municipiile Tg. Jiu si Rm. Valcea, intre orele 9:00 si 11:00, se va semnala ceata care determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. Intre orele 9:30 si 12:30, local in judetele Mures si Alba, inclusiv municipiile Tarnaveni si Sebes, se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 60-65 km/h. Soferii sunt rugati sa conduca preventiv si sa adapteze viteza la conditiile de drum.

author avatar
Andra Nesu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger